Alfa Romeo 159

TI

Hinta: 6 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty31.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

217 900 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Päivitys 10.2, uusi laadukkaampi öljynerottimen kalvo asennettu. Tervetuloa koeajamaan! Päivitys 5.2, lisätty kuvat kesärenkaista. 2009 vuoden facelift TI, TBI koneella. Auto on ollut minulla vuodesta 2016, ja siitä on myös huollettu sillä ajatuksella että pidän auton pitkään. Varusteita löytyy paljon ja huoltokuitteja myös. Kaikki huollot tehty ajallaan ja quaifen lukon asennuksen yhteydessä vaihteisto laakeroitu myös uusiksi 2022 keväällä. Samalla myös uusittu kytkin ja kaksoimassavauhtipyörä. Tärkeimpiä: TI-varustetaso, penkit ja alusta Quaife lukko Bluetooth+Bosen äänentoisto. Xenonit Racechipin lastu, +46hp (ainakin racechipin mukaan) Alla nyt yhden talven ajetut Hankookin winter i-pike RS2, kesärenkaissa myös hyvin pintaa vielä. +Kaikki muut varusteet jotka ilmoituksessa mainittu Koska auto ei ole uusi niin tämä viat ovat minulla tiedossa: Etulokarin helmoissa ruostetta, visuaalinen haitta lähinnä. Takana yksi parkkianturi pimeänä=koko järjestelmä ei toimi, uudet parkkianturit löytyy ei ole jaksanut vaan vaihtaa. Auto tosiaan Porvoossa ja saa tulla sovitusti katsomaan ja koeajamaan.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2009
Katsastettu
07.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1750 cm³
Teho
147 kW / 197 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.7 s
Huippunopeus
235 km/h
Omamassa
1505 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (31)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

CO2-päästöt 189 g/km

Ilmoittajan tiedot

Santtu Tuominen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2016

Sijainti

Porvoo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin