Audi 90

2.0E

Hinta: 1 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty23.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1988

Mittarilukema

376 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Tarjoa! Vähäisen käytön takia harrastepeli seuraavalle. Ei kats tällä hetkellä, leimalle ei pitäisi olla isompia laittoja. Ollut tieliikenteessä viimeksi 2022, liikuteltu aina välillä pihassa sen jälkeen. Täysi ajokunto, käy nätisti, jarrut toimii jne. Tarrkakilvillä ajettavissa kotiin jos ei trailerilla hae. Moottorina 2.0 vitoskone, lähtenyt aina hyvin käyntiin, ei syö/vuoda öljyä. Kunnostettu kuusi vuotta sitten kattavasti, kaikki alustan puslat, tukivarret eteen, iskarit, jarrut, lämmityslaitteen kenno sekä jakopää vesipumppuineen uusittu, sen jälkeen ajettu vähän yli 10tkm. Kaikki sähkölaitteet toimivat, myös keskuslukko. Kori on sinkkikori, ei mätää. Maalipinnassa on lakka lähtenyt irti paikoin, kattoverhous roikkuu, vaihteistosta kolmosen synkro ääntää. Ehjä vaihteisto kuuluu kauppaan. Siisti sisältä, lattiat kuivat. tuulilasi on ehjä. Alkuperäiset huoltokirjat ym dokumentit tallessa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.1988
Katsastettu
12.2021
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1984 cm³
Teho
85 kW / 114 hv
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (10)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Metalliväri, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Sumuvalot, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Tom

Käyttäjänä

Maaliskuu 2014

Sijainti

Ikaalinen

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin