Audi A3

Sportback 2.0 TDI quattro Manual, 170hp, 2007

Hinta: 2 950 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

282 581 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KSG-709

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Siitä luotto kulkine myyntiin kun dieselille ei enään tarvetta. Kerrottakoon ensin mitä olis hyvä tehdä seuraavaksi! syylari ja ilmastoinnin kenno on ottanut osumaa ja ne olis hyvä vaihdella! Alusta sarja(ta technix) on parhaat päivänsä nähnyt. Uusi jomilainen löytyy mukaan! Vaihdan tämän alle jos kerkiän! -Takajarrut satuloineen! Tämän teen jos ehdin ennen myyntiä! (Osat valmiina!) -Konepelti ja etulokarit ois hyvä vaihdella kun on ottanu osumaa! -Tuulilasi halki suoraan kuskin näkökentästä Muuten auto on erittäin toimiva ja hyvällä pidolla ollut! Remonttiakin on tehty alle 1000km sitten -Etu jarrut(levyt ja palat) -Etu pyörän laakerit -Raidetangot ja rt päät! -Öljyt ja suodattimet (öljy/polttoaine tms.) -taka tukivarsi apparinpuolelle. -Pyöränsuuntaus -Kahdet uudet renkaat(yhdet vanteet) -Kytkin vaihdettu painelaakerin kanssa! Autohan on 125kw/170hv moottorilla ja näitä harvemmin myynnissä! Auton toimii joka päiväisessä ajossa moitteitta! Vaihdossa voisi kiinnostaa kaikki! -pakut! -maasturit/suv! -avolavat Suoralla rahalla voi tulla neuvottelee vielä nelikkoa talveks!


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
125 kW / 168 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.9 s
Huippunopeus
220 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajotietokone, Radio, Kahdet renkaat


Kulutus ja päästöt

6.4 l/100km / CO2-päästöt 173 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tuukka

Käyttäjänä

Toukokuu 2020

Sijainti

Akaa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin