Audi A4

Avant 2.0 TDI DPF Multitronic, 143hp, 2009

Hinta: 4 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

378 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

BCZ-625

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Hyvin huollettu farkku luotettavalla CAGA-moottorilla. Katsastettu 7/2023. Varusteita mm. - Vakionopeudensäädin - Ajonvakautusjärjestelmä - Lohkolämmitin + sisätilapistoke - Tehokkaampi Webasto kuin normimalli, asennettu 2016. Kaukosäädin + ajastin. Webastossa on myös jälkilämmitys- sekä tuuletustoiminto. - 16" alut, jossa vuoden vanhat GT-Radial kesärenkaat - Koiraverkko - Tummennetut takalasit - Isofix-kiinnikkeet - Laadukas Seeker-lisäpitkä - MMI (3,5mm kaapelilla yhteys puhelimeen) - Dig. nopeusnäytön saa halutessa mittariston näytölle - Huoltokirjaa täytetty kuten kuuluukin alusta saakka. Kaksi viimeistä öljynvaihtoa tehty itse, muut huollot tehty liikkeissä. Vaihteistoon vaihdettu öljyt joka 60 tkm. - Tuulilasi vasta vaihdettu. - Uusi akku. - Jarruremontti tehty eteen. - Ilmastointi huollettu. - Molemmat pyöränlaakerit vaihdettu eteen ja vetarin suojakumi vaihdettu katsastuksen jälkeen. - Ei syö öljyä niin kuin uudemmat kahden litran dieselit! - Ollut itsellä jo 7 vuotta ja yli 180 tkm ilman yllätyksiä. Toimii kuin junan vessa. - Jakopään vaihtoväli tulee täyteen 12/2024, mutta osat on jo hankittu. Myyn, koska jäi nyt niin vähälle käytölle. Jos on tarvetta isompaan farkkuun, niin katso myös toinen ilmoitukseni: https://m.nettiauto.com/audi/a6/13546294 Hinta on tuo ylhäällä näkyvä, ei ole mikään pakottava tarve myydä puoli-ilmaiseksi. Lisähinnasta mukaan toiset 16" aluvanteet, joissa vuoden vanhat Bridgestonen Noranza-nastarenkaat tai 17" mustat Eta Beta Tetsut kesärenkaineen. Voin myös myydä ilman Webaston kaukosäätö-toimintoa tai lisäpitkää, jolloin hinta hieman tippuu. Ei vaihtoa ainakaan autoon! Kiitos jo etukäteen, ettet lähetä turhaan omia parin tonnin tarjouksiasi. Näitä on tullut jo ihan riittämiin muiden tarinasetien ja hupiukkojen toimesta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
105 kW / 141 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.5 s
Huippunopeus
200 km/h
Vetomassa jarruin
1700 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (33)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4.9 l/100km / CO2-päästöt 129 g/km

Ilmoittajan tiedot

Atte

Käyttäjänä

Syyskuu 2017

Sijainti

Hirvensalmi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin