Audi A4

4D A4 2.0

Hinta: 1 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2001

Mittarilukema

480 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Aivan 6/5 peli ajoltaan kilometrit ja ikä huomioon ottaen, ehjä sisusta sekä edessä sähkölasit, takana veivit. Puhaltaa lämmintä sekä kylmää moitteetta. Ei maksuja rästissä. Verot noin 290/vuosi Ollut edelliset noin 5 vuotta samassa perheessä. Koska kyseessä ei kuitenkaan ole ihan uutukaisesta autosta, otathan huomioon seuraavat puutteet: Leima pitkänä, ei mennyt päästöistä läpi, sekä tuulilasista tullut huomautus, jonka jälkeen haljennut myös ylhäältä. Tästä syystä vaatii tuulilasin vaihdon. Myös huomautus sumuvalojen keltaisista kalvoista. Moottorin vikavalo mahdollisesti palaa päästöihin liittyvästä syystä? Ei ole tarkemmin perehdytty. Sytyttää jarruvikavalon, itse jarruissa ei ole vikaa, mutta jossain anturissa. Valosyttyy rattia kääntäessä. Ruostevauroita löytyy, tuulilasin yläkulmasta, etulokari sekä toisessa takalokarissa. Toisin,kuin kuva heijastaa, konepellissä ei ole ruostevauriota. Maalivaurio peräkontin reunassa sekä takalasien reunoissa. Syö jonkin verran öljyä noin 1L/1000km Polttoaine mittari toimii väärinpäin, mutta ei vaikuta käyttöön. Miinuksista huolimatta rakkaudella pidetty ja tarvittaessa huollettu, viime vuosina seuraavasti 12/23 vaihdettu raidetangon pää oikealle sekä käytetty ohjauskulmien säädössä. 06/23 Uus akku -23 keväällä vaihdettu kumpikin taka-iskari -22 tehty takajarrut, sekä jarrusatula toiselle puolelle. -22 pyyhkijöiden moottori sekä vivusto -20 jakopää tehty 440 000 km kohdalla Matkaan saat: etujarrulevyt sekä palat, uusi öljynsuodatin sekä vaihto puola. 1,5 vuotta ajetut kitkarenkaat, aluvanteilla. (vain yhdet renkaat) Minkäänlaiset vaihdot ei kiinnosta.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.2001
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1980 cm³
Teho
96 kW / 129 hv
Omamassa
1385 kg
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
692 kg
Leveys
1770 mm
Pituus
4590 mm
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (16)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Audioliitin, Radio, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

milla

Käyttäjänä

Elokuu 2021

Sijainti

Petäjävesi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin