Audi A4

Cabrilet

Hinta: 3 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

220 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Kesän hienoin avoauto pienellä hinnalla. Ostin tämän vuonna 2017 (mittarissa 210000) Latviasta ja olen ajanut kesäisin noin 2000 km vuodessa (nyt mittarissa vähän yli 220000). Käyttö sen verran vähäistä, että ajattelin katsoa, jos löytyisi täältä aktiivisempi käyttäjä. Tekniikaltaan tämä on perus-audi, kaksipuolikkaalla v6 koneella, mikä on vain hyvä asia. Riittävät tehot, ettei jää jalkoihin, mutta maltillinen kulutus (8-9/100km yhdistetty). Maltillinen kulutus on sama kuin maltillinen ajoneuvovero. Ei huonomaineista DSG-automaattia, edulliset huollot audin normaaleilla osilla. Kytkin vaihdettu kaksi vuotta sitten ja jakohihna + vesipumppu viime vuonna. Renkaat uusittu 2022 (225/40/18 alkuperäisillä aluvanteilla). Auto on tällä hetkellä Viron rekisterissä, mutta kuvat vanhat ja niissä vielä vanha LV-kilpi. Uusia kuvia en ole ottanut, mutta vastaavassa kunnossa edelleen. Teknisesti ok, siisti, eikä yhtään ruostetta, mikä vastaavaa Suomi-autoa jo varmasti vaivaisi. Yksi huomaamaton kolhu, joka näkyy yhdessä kuvassa, mutta ei ilman tarkastelua. Harmaa nahkaverhoilu ok. Auto on ikäistään paljon nätimmässä kunnossa ja ulkonäöltään 10v ikäistään nuorempi. Vaihdettu S4 etumaski ja pakoputki, mikä tekee samalla autosta suht ärhäkän näköisen. Jos haluat tämän Suomen rekisteriin, on vero noin 1000. Auto on EU-rekisterissä ja katsastettu 31.8.2024 saakka, joten riittää että tekee Omaverossa ilmoituksen rekisteröinnistä Suomeen. Ei tarvitse katsastaa uudestaan, vaan tonnin veron maksettuaan saa Suomi-kilvet. Autolla voi ajaa normaalisti tähän saakka. Voin opastaa tarvittaessa. Tule ihmeessä katsomaan ja kokeilemaan, koska vastaavan näköistä ja tasoista avoa et saa muualta näillä hinnoilla. Auto on jo rekisteröity ajoon ja liikennevakuutus voimassa, joten koeajo onnistuu. Laita yhteydenotto mieluiten Torin kautta. Auto odottaa sopivia ajokelejä tällä hetkellä hallissa Helsingin keskustassa. Ei autoja vaihdossa. Niitä on. En myöskään keskustele näkemättä heitetyistä tarjouksista. Tule katsomaan ja kerro mikä autossa ei vastannut kuvausta ja keskustellaan hinnasta sen jälkeen.


Tekniset tiedot

Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2500 cm³
Teho
120 kW / 161 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (30)

Ilmastointi, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, LED-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Viihdenäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, DVD-soitin

Ilmoittajan tiedot

ajpentti

Käyttäjänä

Syyskuu 2016

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin