Audi A4

Sedan 2.0 TDI Manual, 140hp, 2005

Hinta: 899 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

350 700 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

AUF-233

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Lue ilmoitus kokonaan! Tästä pientä projektia myyntiin. Ei kummiskaan pakkomyynnissä! Kuvissa näkyy merkinnät tehdyistä huolloista. Auto ikäisekseen vielä ryhdikäs! Korissa pientä ruosteen alkua muttei mitään älyttömän pahoja. Pahin kuskinoven alalaidassa. Tuulilasi ei ole kovin vanha. 1 x avain Jarrut herkistelty ympäriinsä ja taakse uusittu palat. Hyvä ajolleen! Lisälämmitin kellolla mutta ei pitkään lämmitä kun sammuu eli se kaipaa huoltoa. 15 nastarenkaat peltivanteilla Auto muuten rupeaa olemaan suurinpiirtein katsastus kunnossa mutta joskus pitkän startin vaativa käynnistys! Auto lähtee hipaisusta käyntiin vaikka -20 astetta ja lähtee myös uudestaan hipaisusta, jos ei anna pyöriä niin pitkään että sammuu itekseen ~40min. sen jälkeen vaatii pitkän startin jos itekseen sammunu. Epäilys on kohdistumassa tankin polttoainepumppuun, koska suodatin tyhjentyy. Vauhtipyörä pitää ihan pienen äänen ja välillä ei ollenkaan eli sen suhteen ei tarvitse tehdä mitään. suuttimenjohtosarja vaihdettu niin enää ei anna vikakoodeja. Kampiakselinasentotunnistin vaihdettu. Trailerilla nouto tms. Tai rohkea voi koittaa ajaa siirtolapuilla!


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.7 s
Huippunopeus
212 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (20)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, CD-soitin, Radio, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5.7 l/100km / CO2-päästöt 153 g/km

Ilmoittajan tiedot

KN

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Lieksa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin