Audi A4

2.0tfsi Quattro S-Line manuaali

Hinta: 5 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

280 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

XPB-979

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Tarkalla pidolla ollut, joutaisi parempaan kotiin. Uudesta asti öljyt vaihdettu 20tkm välein, huoltokirja on tottakai hukkunut minun aikana liikkeeseen. Käyttöohjekirja sekä muut liput ja laput ovat tallessa. Kuitteja löytyy vuosien varrelta. Viimeisin huolto 18.12.23, huoltomuistutin haluaisi silti taas huoltoon. Autossa on ehjä tuulilasi, suht ruosteeton kori myös. Takaikkunakolmioissa pienet alut. Etulokarit on joskus vaihdettukin jo korroosiosta johtuen. Pelkästään käsin pesty. Autoon on vain yksi avain, sekin toimii vain kovana avaimena. Kaukosäädintä en ole saanut eloon. Isoa kovaa (kaasu pohjassa +130kmh) mentäessä veto hyytyy hetkeksi, epäilys bensapumppu. Muutaman sekunnin päästä taas mennään. Normaaliajossa ei ole ongelmaa, enkä ole siihen panostanut sen enempää. Ilmastointi ja muut harvat varusteet toimivat. Enemmän ajettaessa huomasin jäähdytysnestetippoja välillä maassa. En tiedä mistä vuotaa, nyt auto on seisonut vuodenvaihteen jälkeen käytännössä kokonaan. Vesipumppua taisivat viime huollossa epäillä. Jakopää on kyllä muistaakseni ajantasalla, mutta varmaan se kannattaa tehdä sitten. Ei oo näissä mikään tonnien homma. Tavaratilan verho löytyy myös kuvista poiketen. Vain kuvan vanteilla, kehnot nastattomat talvirenkaat. Autoon löytyy myös 18" AEZ Steamit irrallisilla uudehkoilla kumeilla. Pitäisin nämä mielellään itselläni. Leimaa on 2.8.204 asti, edellisestä on jäänyt virheelliset valokuviot molemmissa ajovaloissa (polttimot väärin, ei johdu umpioista) ja pakoputken pieni supsutus jossain keskivaiheilla. Takapöntöt ovat vaihdettu möreämpiin. Voidaan vaihtaa reilusti halvempaan ajo-opetuskäyttöön soveltuvaan autoon, tila-autoon, Saabiin tai pakuun.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
07.2007
Katsastettu
07.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1998 cm³
Teho
162 kW / 217 hv
Omamassa
1620 kg
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, CD-soitin, Radio, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

9 l/100km / CO2-päästöt 209 g/km

Ilmoittajan tiedot

Mika Nieminen

Käyttäjänä

Syyskuu 2013

Sijainti

Kaarina

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin