Audi A4

Avant 3.0 TDI 171 quattro 5d Triptronic

Hinta: 8 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty16.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

320 968 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

-

Rekisterinumero

KSX-678

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Vaihtoja voi ehdotella esim audi,bmw tai mersuihin Katsatettu 25.7.23 Tästä erittäin hyvässä kunnossa oleva audi myyntiin jota on vähän piristetty. Vakiosta hieman muunettu berttaseiska. Tästähän löytyy S-line paketti joten sisäisesti erittäin tyylikäs kuten on ulkoisestikkin. Jotta pysyy liikenteessä mukana niin löytyy myös SKN- tuuningin laadukas ohjelmointi joka tuo noin 300hp ja 650nm vääntöä. Tällä ohjelmalla Quoatron ja triptonic vaihteistolla pysyt muiden mukana helposti. Audista löytyy myös Remuksen putkisto turbolta asti joten äänet ovat juuri sopivat. Autostahan löytyy myös ABT sportsline alusta. Audistaha löytyy kesäisin tyylikkäät Vertinin 19 tuumaiset RF1.3 vanteet ja talvisin 18 vanteet. Molemmissa renkaissa hyvin pintaa ja nastat ovat hyvässä kunnossa. Muuta mitä tarvitsee mainita on: -S-line sisä ja ulkopaketti ( s-line puolinahka penkit,musta katto) -2x avaimet -Bosen kaijuttimet -Katto ikkuna jota ei monessa näissä mallissa ole -irroitettava veto koukku -hyvä huolto historia papereineen -vakionopeuden säädin Autoahan on pidetty erittäin hyvässä kunnosa joten huoltoja on tehty kuten: Juuri maalattu puol autoa. Öljyjä vaihdeltu 15tkm välein. Etu jakopäät vaihdettu juuri äskettäin. Turbo on vaihdettu 311tkm kohdalla uuteen. Jakoketju ei pidä ollenkaan ääntä joten siitäkään ei ole huolta.Talvirenkaat tasapainoitettu ja ohjauskuomat katsottu. Lisä kysymyksiä ja kuvia voi pyydellä viestin kautta.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Teho
224 kW / 300 hv
Vääntö
650 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6 s
Huippunopeus
250 km/h
Omamassa
1780 kg
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (28)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Urheiluistuimet, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Käsikäyttöinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Eetu

Käyttäjänä

Elokuu 2018

Sijainti

Lappeenranta

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin