Audi A4

Sedan 2.0 Manual, 130hp, 2006

Hinta: 5 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

151 500 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

KMJ-597

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

0 €


Esittely

Nyt myynnissä erittäin hyväkuntoinen Audi A4 täydellisellä huoltohistorialla ja vähillä kilometreillä. Auto on ollut viimeiset kuusi vuotta samalla omistajalla ja myöskin sitä edeltävät kuusi vuotta vanhan herrasmiehen kauppakassina. Auton mukana tulee kahdet parit renkaita ja alumiinivanteita. Kesärenkaiden alla on Audin alkuperäiset vanteet. Kesärenkaiden vannekoko 16 ja talvivanteiden 17. Autossa on paperinen huoltokirja. Auto on ollut huollettavana aina merkkihuoltamoissa ja pienempiä huoltoja on toteutettu itse, kaikista huolloista on kuitit ja päivämäärät tallessa. Jakopää on huollettu 2018/121tkm. Autoon laitettu keväällä 2023 uudet Brembon jarrulevyt ja -palat eteen ja taakse. Autoon on tämän vuoden puolella uusittu akku, venttiilikopan huohotin venttiili, kannen vesioksa sekä 2. syl puola liikkeessä. Autoon on tehty e85-konversio ja muutoskastatus vuonna 2018. Biobensalla on tullut ajettua n 60 000km ja halvalla on päässyt. Toimii myös täysin moitteetta normaalibensalla ja auto on helppo ja halpa muuttaa takaisin perusbensapeliksi ja tämä MUUTOS JA MUUTOSKATSASTUS VOIDAAN TEHDÄ MYYJÄN TOIMESTA kaupan yhteydessä. Auton maalipinta on hyvässä kunnossa. Pieniä iskemiä on tullut vuosien varrella. Auto on ikäisekseen erittäin siistissä kunnossa niin sisältä kuin myös ulkoa ja vikavapaa. Soittamalla saa halutessaan tarkempia tietoja. HUOM. Kauppojen teko mahdollista osamaksulla tai kolmannen osapuolen järjestämällä rahoituksella!


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1984 cm³
Teho
96 kW / 129 hv
Vääntö
195 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.9 s
Huippunopeus
212 km/h
Vetomassa jarruin
1300 kg
Vetomassa jarruitta
700 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (17)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

8 l/100km / CO2-päästöt 192 g/km

Ilmoittajan tiedot

jhasikainen

Käyttäjänä

Toukokuu 2014

Sijainti

Tampere

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin