Audi A5

Sportback 2.0 TDI DPF quattro S Tronic, 177hp, 201

Hinta: 21 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2013

Mittarilukema

90 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

UZT-118

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

50 €


Esittely

Todella upea ja tyylikäs A5 seuraavalle. Auto on ollut täydellinen ilman mitään öljy vuotoja tai mitään ongelmia mitä joissakin audeissa on. Autolla on ajettu 90000 ja vaikka vuosi malli on 2013 mutta auto on todella hyvin varusteltu sen ikää nähden. Auto on ollut koreassa suurlähetystön auto se kertoo miksi sillä on ajettu niin vähän. Auto menee myyntiin koska itsellä ei ole enää tarvetta autolle, muutin keskustaan. Auto on varusteltu stage 1, joka antaa autolle enemmän tehoa ja vähentää kulutusta (230hp 500nm). Auton takalasi ja ikkunat on tummennettu kalliimmalla mk3 kalvolla, sillä sisältä päin on vaaleampi ja ulkopuolelta sisälle ei lähes näe ollenkaan. Auton takavalot on tummennettu, joka parantaa auton ulkonäköä huomattavasti, mutta ei kuitenkaan häritse liikennettä eli kyllä näkyy! Facelift sportback muotonsa ansiosta auto näyttää tyylikkäältä ja päitä kyllä kääntyy ! Vakionopeus säädin Nahkaverhoilu Monitoimi ohjauspyörä vaihteen valitsimilla Sähkösäätöiset penkit Lämmitettävät penkit Turbo Automaattisesti himmentyvät sivupeilit ja takapeili Sähkökäyttöiset sivupeilit Lämmitettävät sivupeilit Takakamera Pysäköinti tutkat edessä ja takana Kattoluukku sähköisellä avaus mekanismilla Xenon valot 3x Avain Keyless go Keyless käynnistys Aurinkolasien pidike. Lisää löytyy varustetiedoista! Mukitelineet edessä ja takana. Soita/tekstiviesti 0406577543 tai sähköposti amir.hidari0081@gmail.com lisätietoja varten.


Tekniset tiedot

Katsastettu
02.2024
Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
164 kW / 220 hv
Vääntö
500 Nm
Huippunopeus
222 km/h
Omamassa
1800 kg
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (50)

Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5 l/100km / CO2-päästöt 139 g/km

Ilmoittajan tiedot

amir_haidari0081

Käyttäjänä

Syyskuu 2021

Sijainti

Vantaa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin