Audi A6

3.0 TDI Quattro

Hinta: 1 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

545 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

NGN-247

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

LUE ILMOITUS LOPPUUN ASTI!! Siitä työmatka-ajossa ollut Audi. Koriltaan yllättävän hyvä kilometrit huomioiden. Ollut samalla omistajalla vuoteen 2020 asti, huollettu tuona aikana säännöllisesti. Sisusta ehjä, joskin vaatii reilua siivoamista. Ei ole toiminut veturina, vetokoukku asennettu vasta -21 josta kuitti. Lootaremontti tehty josta 2000 kuitti. Jakoketju ei pidä rallatusta kylmänä eikä kuumana. Huonoja puolia olis seuraavat. Tuulilasissa halkeama (menee kehotuksella leimalla). Kettu juoksi etupuskuriin josta puuttuu lähes puolet. Ehjä, oikean värinen puskuri tulee mukaan. Ja sitten se syy miksi tämä nyt myydään eli akku tyhjeni vanhuuttaan ja kokeiltiin toisella akulla, mutta ei lähtenyt käyntiin kun virrat hukkui mittaristosta. Vain kello ja km näkyy ja avaimesta ei tapahdu mitään. Myydään tällaisenaan. Olen ajanut tällä n700-1000km/viikko. Toiminut hyvin, ei ole sotkenut eikä kuluttanut nesteitä ym. Tinkimisyritykset auton vieressä! Rekisteröity pakettiautoksi! Penkit tulee mukaan. Leimaa maaliskuun loppuun. En vaihda mihinkään! Huom! Tarvittaessa auto menee purkuun joten turha kerjätä puoli-ilmaiseksi!


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3000 cm³
Teho
171 kW / 229 hv
Väri
Hopea

Lisävarusteet (24)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, Ajonestolaite, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Lauri Talvitie

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Keuruu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin