Audi A6

Avant 2.5 TDI V6 quattro TipTronic, 180hp, 2002

Hinta: 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

360 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

EZN-322

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Remppaajalle. 2 x ALUVANTEET! Hyvät puolet: vahva Quattro toimivalla nelivedolla, kilsoja vielä maltillisesti, sisätiloiltaan puunauksen jälkeen ok, penkit ehjiä, lisävalo tuo näkyvyyttä saunalyhtyjen jatkeeksi. Leimaa heinä-elokuulle. Paisuntasäiliö ja nesteet vaihdettu parin vuoden sisään, samoin kulutusosia (jarruja, alustan osia jne). Jakohihna ja moniurahihna +kiristimet, vesipumppu vaihdettu muistaakseni 2021 keväällä, eli karkeasti 50tkm sitten. (jakohihnan vaihtoväli ulkomuistista 180tkm) Ja ne huonot: sammui ajosta, vikakoodit ja käytös viittaa ruiskupumppuun ja ehkä nimenomaan sen antureihin ja sähköihin. Öljynpainevalo on jo pitkään elänyt omaa elämäänsä, anturivian sijaan olen kallistunut öljypumpun heikentymisen tai sihdin tukkeentumisen suuntaan, tikkua on seurattu. Automaatti vaihtaa ok, mutta tehottomuutta sekä kakkosella jonkinlainen sivuääni. Laatikon öljyt pitäisi vaihtaa. Öljyvian vuoksi olen odotellut, että joko tohtisi laittaa pian eläkkeelle vanhuksen. Mutta ei kai vieläkään. Ruiskupumpun vaihtamalla tietäisi enemmän,onko tästä vielä ajoon. Leimaahan toki olisi jäljellä. Pahimmat ruosteet kuskin kaaressa, muuten pientä ruusua siellä täällä. Auto Jyväskylän Sääksvuoressa. Kesärenkaat ehkä alkukesäksi aluvanteilla sekä talvirenkaat pitkäksi aikaa niin ikään aluvanteilla. Romutukseen menossa, mikäli ei tätä kautta mene kaupaksi. Paljonhan tuossa on kuitenkin irti revittävääkin vielä. Osiakin saa toki kysyä, lähtökohtaisesti ei vaihtoa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2496 cm³
Teho
132 kW / 177 hv
Vääntö
370 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.8 s
Huippunopeus
219 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Kangas

Lisävarusteet (30)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.9 l/100km / CO2-päästöt 259 g/km

Ilmoittajan tiedot

Samuli Mäkinen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2015

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin