Audi S6

S6 quattro Avant 4.2 V8 quattro Manual, 340hp

Hinta: 9 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

310 000 km

Moottoritilavuus

4.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ALI-652

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

V8 Ässä Audi harvinaisella ja kestävällä manuaali vaihteistolla, ajonautinto on ihan eri tasolla kun automaatilla ajellessa! Siistissä kunnossa niin ulkoa kuin sisältäkin, ehjä musta Recaro nahkasisusta. Musta kattoverhoilu joka liimattu uudestaan kiinni, kun näissä melkeimpä kaikissa se alkaa roikkumaan jossain vaiheessa elämää. -Uudet kesärenkaat ja vanteet. 20x9" WSB Italy vanteet ja Kumhon 255/30r20 renkaat. -Talvirenkaiksi saa valita mieleiset, myös alkuperäiset S6 17" vanteet löytyy. -Uudet H&R jouset ja Bilstein B8 iskarit. -Muutama tukivarsi ja pusla myös laitettu alustaan. -Öljyt vaihdettu jokapaikkaan. -Kardaani korjattu, uusi ristikko ja CV nivelet molempiin päihin ja tietysti myös kannakelaakeri. -Jarrut käyty läpi, puhallettu ja maalattu. -Bluetooth palikka lisätty cd vaihtajan tilalle. -Bose äänentoisto. -Irrotettava Kovil koukku. -Ilmastointi täytettiin, mutta vuosi tyhjäksi parissa vuorokaudessa, jossain välissä siis vuoto. Kylmää tuli kyllä hyvin sen aikaa kun ainetta oli. -Vakionopeudensäätimen viiksi on asennettu, mutta johdot eculta on kytkemättä. -Muuten kaikki toimii ja kulkee herkästi. Vastaavat manuaali ässät on saksassakin jo 9000-15500 ja niihin mahtavat verot päälle, koska täältä tulee pakoputkesta muutakin kun raiskasta saaristoilmaa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
4172 cm³
Teho
250 kW / 335 hv
Vääntö
420 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.8 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
2100 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (30)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

14.2 l/100km / CO2-päästöt 341 g/km

Ilmoittajan tiedot

Juuso Karjalainen

Käyttäjänä

Tammikuu 2014

Sijainti

Hämeenlinna

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin