Audi TT-sarja

3.2 V6 quattro

Hinta: 14 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

180 000 km

Moottoritilavuus

3.2 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Vähäisen käytön vuoksi laitan myyntiin silmäteräni ja kesäautoni Audi TT 3.2l V6 Auto on yliteipattu matta harmaaksi, alkuperäinen väri on joku merensininen. Itse olen asennuttanut mobiililla etäohjattavan polttoainelämmittimen. Ostin uudet Continentalin 255/35R19 kesärenkaat ja uusin akun. Ja tietysti kaikki normaalit huollot. Vasta vaihdettu vaihdelaatikko, haldex ja takaperä öljyt ja suodattimet. Sen jälkeen ajoa on vasta muutama sata km. Nyt talven aikana vaihdoin uuden moniurahihnan, kiristimen ja kaikki apurullat, niin nyt ei enään vikise käynnistettäessä. Teho 250hv Kiihtyvyys 5,8 0-100km/h Ja mukavat murinat kiihdytettäessä. Ei tule nykyisessä sähköautossa samaa fiilistä. Varustelista on pitkä. Ajonvakautusjärjestelmä Xenon-Plus ajovalot Ajovakauden hallintajärjestelmä Käynnistyksenesto Lukkiutumattomat jarrut (ABS) Sumuvalot Electronic stability control (ESC) Dynaamiset peilivilkut Turvatyynyt Himmenevä taustapeili? Automaattisesti nouseva takaspoileri Ilmastointi: Automaattinen Keskuslukitus: Kaukosäätöinen Nahkasisusta Navigointijärjestelmä Pysäköintitutka takana Sähkökäyttöiset ikkunat Sähköpeilit Vakionopeudensäädin Sport-istuimet sähkösäädöllä Sähkösäätöiset ulkopeilit Penkinlämmittimet Lämpöä eristävät ja heijastava tuulilasi Polttoainetoiminen lämmitin etäohjauksella Eteen taittuvat takaselkänojat Autotallin oven avaus (Home link) Audi Navigation Plus + 6 CD vaihtaja + SD audiojärjestelmä Navigointi Huoltokirja Monitoimi-urheiluohjauspyörä vaihteenvalitsimilla Metalli- ja erikoisväri (teipattu matta harmaaksi) Sport-alusta (muutoskatsastettu 2017, jolloin vaihdettu matalammat jouset eteen ja taakse) Aluvanteet kesärenkaissa ja talvirenkaissa Uudenveroiset Continental kesärenkaat ja Nokian kitkat talvirenkaina. Osta tästä makia peli kevään ja kesän kruisailuihin! Toki tällä pärjää myös talvellakin, onhan tää neliveto. P.S. Tiedoksi, pidän autoa poissa liikennekäytöstä silloin kun en sillä aja, jos siis satut katsomaan rekisteritiedot ja ihmettelet.


Tekniset tiedot

Katsastettu
04.2024
Korimalli
Coupe
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3189 cm³
Teho
184 kW / 247 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
5.7 s
Huippunopeus
250 km/h
Väri
Hopea
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (37)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km / CO2-päästöt 224 g/km

Ilmoittajan tiedot

MaH

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Oulu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin