Audi TT

1.8T quattro

Hinta: 4 000 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty9.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

258 766 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FKU-109

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Auto ollut itsellä omistuksessa 4 vuotta ja myyn pois taloudellisemman mööpelin alta. Tekniikka toimii mutta pientä laittoa vaatii seuraavalta joka tällä haluaisi päristellä. Takasiipi, teippaukset ja alustan madallus edellisen omistajan jäljiltä, näistä kaksi ensimmäistä suht helposti poistettavissa jos ei miellytä. Autosta poistettu myös äänenvaimennin joten ääntä lähtee jonkinverran. Autoon on vaihdettu metallinen pohjapanssari muovisen tilalle. Haldex ohjainyksikkö ja pumppu uusittu 2022. Mennyt edellisestä katsastukseta läpi ilman huomautuksia viime syksynä jonka jälkeen autolla ajettu alle 200km ja laitettu seisontaan + talliin talveksi Mittariston keskinäyttö ei pelitä + kierrosmittari elää välillä täysin omaa elämää. Kylkien teippaukset ei enään parhaassa kunnossa reunoilta. Talvirenkaat löytyy myös mutta autoon on vain yksi sarja vanteita. Parhaiten tavoittaa arkisin klo 16 eteenpäin tai viestillä whatsapista.


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1781 cm³
Teho
165 kW / 221 hv
Vääntö
280 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6.6 s
Huippunopeus
243 km/h
Väri
Hopea
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2
Istuinmateriaali
Nahka

Lisävarusteet (18)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköikkunat, Metalliväri, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajotietokone, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

9.4 l/100km

Ilmoittajan tiedot

sami_s

Käyttäjänä

Lokakuu 2023

Sijainti

Sastamala

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin