Audi TT-sarja

1.8T Quattro

Hinta: 2 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1999

Mittarilukema

367 575 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

XSI-643

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Nyt myyntiin pirteä ja ikäsekseen ja kilometreihin nähden hyväkuntoinen nelikko Audi TT. Turbo suhahtelee mukavasti ja on mahtava ajettava varsinkin näin kesällä. Vähän olisi laitettavaa vielä mutta täysin ajokuntoinen on. Plussaa: Neliveto, hyvä ajettavuus, tähän laitettu mm. parempi putkisto jossa möreämmät äänet, ahtopainemittari, turbo suhisee mukavasti, korilleen ok kunnossa (poislukien etupuskurin alaosa), tuoreet kitkarenkaat 18 tuumasilla alumiini vanteilla, ajovaloumiot vaihdettu, uusi akku ja öljyt vaihdettu hiljattain, Jakopää tehty 315tkm kohdalla, kone käy mainiosti, edulliset käyttökulut. Miinukset: Airbagin vikavalo palaa (vika on pelkääjän penkin alla joko sensori tai vain johto poikki), Keskuslukitus ei toimi (ei avaimesta eikä ovesta, mutta auton sisällä olevasta napista toimii, voi selvitä lukkopesien vaihdolla/huollolla), Moottorin lämpömittari ei näytä oikein (näyttää liikaa, lämmöt kuitenkin normaalit), etupuskurin ala osa poissa, ahtopaineet 0,5 bar (edellinen omistaja säätänyt ne näin alas, hyvin kulkee näinkin), penkinlämmittimet ei toimi, konepellin vaijeri huono ja vaihtokunnossa (pihdeillä vaijerista vetämällä saa auki konepellin) + muita pieniä vikoja. Katsastuksesta menee läpi kun käy ensin nollaamassa vikakoodit niin airbagin valo häviää hetkellisesti ja muutaman käynnistyksen jälkeen palaa takaisin. Laittelen tässä kesän aikana näitä vikoja kuntoon, mutta hinta nouse myös sitä mukaa. Itseäni tällä hetkellä ehkä eniten häiritsee tuo keskuslukituksen toimimattomuus, muut "viat" eivät käyttöä haittaa. Yhteydenotot mieluiten viestillä. Tarjoa! Ei vaihtoja!


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1781 cm³
Teho
132 kW / 177 hv
Vääntö
235 Nm
Väri
Hopea
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (11)

Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Metalliväri, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajotietokone

Ilmoittajan tiedot

Armas

Käyttäjänä

Kesäkuu 2019

Sijainti

Iisalmi

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin