BMW 3-sarja

Näyttävä 330i. Loistava yksilö välillä kilsoilla!

Hinta: 11 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

214 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

UZP-513

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä lähtis myyntiin Täydellisellä historialla oleva 330i E92! Auto on saksasta tuotu n.100tkm ajettuna vuonna 2017 ja ollut sen jälkeen kahdella omistajalla minua ennen joista toinen ajanut viidessä vuodessa n.60-70tkm ja toinen n.30tkm. Minulle auto tuli vaihdossa n. kuukausi sitten ja nyt pakko laittaa myyntiin isomman tieltä. Historian tutkin täysin Autorecordsin ja traficomin maksullisten palveluiden avulla. Autolla ei ole kolari historiaa ja saksassakin huollettu merkki liikkeessä n.10-15tkm välein joista merkinnät autorecordsissa. (ostaja tietenkin saa myös itselleen nuo tiedot!) Ohjaustehostimen öljyt 210tkm kohdalla puskurista korjattu kiveniskeymät alkuvuodesta. öljyt ja suodatin 212tkm 22.1 -24 molemmat xenon polttimot 214tkm 11.3 Takaäänenvaimennin tällähetkellä vaihdettu suoraan putkeen mutta ostajan halutessa laitan pöntön takaisin paikalleen koska on pikakiinnityksellä laitettavissa! (maltilliset äänet vaikka pönttöä ei ole) Takaiskunvaimentimet, tulpat, puola, narinahelat, reaktiotangot sekä vaihteistoöljyt vaihdettu kesällä edellisen omistajan toimesta. Talvirenkaat sekä vanteet ostettu kaikki uutena syksyllä ja kesärenkaat ja vanteet (mustat 20" vossen replicat) on miltei koskemattomat! Viimeisessä kuvassa varustelista! Jotaki jäi varmasti kertomatta niin laita ihmeessä viestiä jos kiinnostuit!! hinnassa on tinkivaraa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Coupe
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2996 cm³
Teho
203 kW / 272 hv
Vääntö
320 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
1700 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (33)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.2 l/100km / CO2-päästöt 173 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hermanni

Käyttäjänä

Lokakuu 2016

Sijainti

Oulu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin