BMW 3-sarja

323Ci Convertible Manual, 170hp, 2000

Hinta: 12 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2000

Mittarilukema

301 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

BRI-641

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Silmäterä myyntiin toistaseks ainakin. Ennen, kun kesä lähestyy ja kuume kasvaa päästä lepattelemaan katto auki. Ollut minulla nyt pari kesää ajossa ja pidetty vähintäänkin hyvää huolta. Viime kesänä vaihdettu: -Moottoriöljyt ja suodatin. -Vanoksen tiivisteet. -Nokkien asentotunnistimet. -Kaasuläppä. -Imuputki. -Tulpat ja puolat. -Pissapojan säiliö vaihdettu sirompaan. -Nelipyörä suuntaus. -Vanteet tasapainotettu. Jousituksesta vastaa TA-tecnigsin ilma-alusta. Alla pyörii Leon hardiritt kloster 18. Ilmeisesti ainoat suomessa. Katto manuaalinen, joten ei senkään puoleen tarvitse toimivuutta murehtia. Miinuksena mainittakoon, että kuskin penkissä repeämä. Uusihan tämä ei toki ole, että virheitä löytyy jo korista ja sisustasta. Mutta yleisilme vähintäänkin upea. Tekniikaltaan toimiva. Ei humppaa kierroksia, eikä muitakaan temppuja tee. Luonnollisesti nyt talvehtimassa lämpimässä tallissa, eikä talvirenkaita ole. Viestillä parhaiten kiinni Puh: 0509185831 Vaihdot myös huomioidaan.


Tekniset tiedot

Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2494 cm³
Teho
125 kW / 168 hv
Vääntö
245 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.6 s
Huippunopeus
225 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
720 kg
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (24)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Ilmajousitus, Sähköikkunat, Käsikäyttöinen katto, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, Audioliitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.7 l/100km / CO2-päästöt 225 g/km

Ilmoittajan tiedot

Julius Haatainen

Käyttäjänä

Marraskuu 2015

Sijainti

Kuopio

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin