BMW 3-sarja

320d Touring Manual, 177hp, 2010

Hinta: 5 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

354 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

TYU-264

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Auto katsastettu 28.3 ainoana huomautuksena etupään irrotetut jarrujen lämpösuojat ( 20 osat, eivät vaikuta ajoon ) 100 KM Sisään hoidettu öljyt, ilmastointiputki vaihdettu ja täytetty, sekä jarrupalat ja levyt eteen, sekä oikea koiranluu, kaikista luonnollisesti kuitit! Tästä loistava 3 vuotta kuljettanut käyttöauto uuden tieltä pois! Auto alunperin Saksalaista tuontia, ja ennen Suomeen tuloa moottori vaihdettu noin 44 000 KM kohdilla uuteen, jolloin myös ketjuvika korjattu. Omana aikanani autoa huollettu asianmukaisesti aina tarpeen vaatiessa, muunmuassa: Jarrupalat eteen Koiranluut eteen Jouset eteen Iskarit joka kulmaan Takarenkaiden laakerit Laturi Akun virta- sekä apuvirtakaapeli Tekniikkansa puolesta auto yhtä terässä kuin aina, mutta teitä sen verran kuitenkin nähnyt, että ulkokuorta voisi myllytyksellä jo piristää jos siitä uudenveroisen mielii, myös muutamia pieniä kiveniskeymiä keulassa, ja pientä pintaruostetta oikeassa takakaaressa, mitään hälyttävää ei kuitenkaan ole, ja kokonaisuutena kilometreihinsä nähden erittäin hyvä ja luotettava, sekä ennenkaikkea ajettavuudeltaan erittäin hauska auto, sopiva niin ensimmäiseksi aloittelijalle, kuin myös kokeneemmalle kuskille mutkateitä taittamaan. Auton mukana myös taidolla laitettu Ground Zeron subwoofer setti pikaliittimellä nopeaa irrotusta varten, sekä tietysti myös AUXin kautta toimiva Bluetooth. Mukaan 2 vannesettiä, talveksi nastat! Myös alkuperäiset huoltokirjat, kuitit kaikista huolloista ja korjauksista, alkuperäisosia, kuten takavalot, ja muu tarpeellinen tietysti mukaan. Autoa myös laitettu ulkoa maltillisesti omaan silmään sopivaksi!


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1995 cm³
Teho
130 kW / 174 hv
Vääntö
350 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.1 s
Huippunopeus
228 km/h
Vetomassa jarruin
1800 kg
Vetomassa jarruitta
745 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (22)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

4.9 l/100km / CO2-päästöt 128 g/km

Ilmoittajan tiedot

Teo Ursin

Käyttäjänä

Huhtikuu 2020

Sijainti

Lohja

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin