Bmw 0

325i Touring Manual, 192hp, 2002

Hinta: 2 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty15.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

350 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FLC-362

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

VAIHTOA VOI TARJOTA HALVEMPAAN, PIENEMPI KONEISEEN, BENSA AUTOON ! Siitäpä varma toiminen bensa e46 seuraavalle. Auto ikäsekseen yllätävän hyvässä kunnossa. Mutta tottakai miinuksiakin löytyy tän ikäsessä autossa muutama. Ruoste vähän päässy sieltä täältä puremaan ja maalipinnassa jossain kohdin sanomiasta, mutta osaava kaveri korjaa ne kuntoon pienellä vaivalla. Takalasin pyyhkiä ei toimi ja airbagin valo palaa aina sillon kun huvittaa. Luettu vikakoodi mistä johtuu ja herjaa apukuskin penkin tunnistemmatoa. Leimattu viimekuussa ja leimalle vaihdettu taaksejarrusatula ja jarruputki. Auto ollut minulla työautona viimesen vuoden ja palvellut moitteettomasti. Keskikulutus ollut 8l/100km. Takakontissa löytyy 2kpl jotain 12" subbaria ja niillä ground zeron vahvistin. Eteen vaihdettu erkkasarja ja takana jotkut gz kaiuttimet. Joku pureluxin lisävalo upotettu puskuriin. Toiselle lisävalolle vedetty valmiiksi piuhat keulalle jos tuntuu että tuolla ei tarpeeks nää. Kahdet renkaat, talviset bemarin orkkis vanteilla ei mitkään parhaat mutta kyllä niillä vielä ajaa. Kesänakit ostettu viimekesän lopulla ja laitettu alle viikko sitten. Lisää infoa voi kysellä ja parhaiten saa kiinni soittamalla 9.00-18.00 VAIHTOA VOI TARJOTA HALVEMPAAN, PIENEMPI KONEISEEN, BENSA AUTOON ! Hinta neuvoteltavissa.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2494 cm³
Teho
141 kW / 189 hv
Vääntö
245 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.5 s
Huippunopeus
237 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
720 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (25)

Lohkolämmitin, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.2 l/100km / CO2-päästöt 221 g/km

Ilmoittajan tiedot

Juuso

Käyttäjänä

Lokakuu 2021

Sijainti

Joensuu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin