BMW 3-sarja

325i Touring Manual, 218hp, 2006

Hinta: 6 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty29.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2006

Mittarilukema

347 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ZKO-863

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä jollekkin diisselin tarpeen vuoksi hyvä m-sportti bemari n52 moottorilla! Autoon on tehty ketjuremontti! on ollut itsellä vajaat 2v jonka aikana on tehty: -hihnankiristin 15.4.24 -öljyntasoanturi ja etuiskarit 13.4.24 -kardaani 29.3.24 -jakoketju 2.24 -venttilikopantiiviste 2.24 -öljysuodattimenjalka 1.24 -puolia -tulpat -poikittaistukivarret -takalasinostin -apulaite hihnaa -takaiskarin yläpäätä -suodattimia, ja öljyt ja suodatin vaihdettu jatkoketjun yhteydessä. Edellisen toimesta vaihdettu myös paljon osaa ja kuitit saa tottakai matkaan, mutta niistä ehken ne tärkeimmät niin vesipumppu, vanos solenoidit, lambdat, kaikki jarrut, yms paljon muuta! Varusteitahan löytyy myös ihan kivasti kuten: m-sportti sisä- ja ulkopaketti, nahkapenkit mustana, panoraama, comfort access, proffesional navi, säädettävä alustasarja, adaptiiviset valot xenoneilla, vakkari, ilmastointi ja shadowline. Uusihan tämä ei ole joten muutama miinuskin löytyy: -akku vaihtokunnossa ei kannata hirveen pitkään pitää virtoja päällä tai sisävaloja yms. -tuulilasista korjauskehotus -kuskin takaovessa pieni lommo ja kontin alareunassa alkavaa ruostetta. Hinta 6600 kesärenkaiden kanssa, mutta jos ottaa viimeisen kuvan nastarenkailla niin 6000! Kysyä saa ja tarjota myöskin!


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2497 cm³
Teho
160 kW / 215 hv
Vääntö
250 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.2 s
Huippunopeus
243 km/h
Vetomassa jarruin
1600 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (42)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.6 l/100km / CO2-päästöt 208 g/km

Ilmoittajan tiedot

Veini heiskanen

Käyttäjänä

Elokuu 2017

Sijainti

Iisalmi

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin