BMW 320

Diesel touring 5d A

Myydään

Ilmoitus jätetty23.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2002

Mittarilukema

391 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

NHF-72

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Toimiva BMW sellasta kaipaavalle, rähisee ja puhisee. Rekisteröity 2h pakuksi, vero alle 400e/v. Pelleiltään yllättävän siisti. Leimaa heinäkuulle. Madallusjouset jotka otteessa. Kuulemma ohjelmoitu. Angel-eyes ajovalot. Ei ajoa haittaavia vikoja, näpräämistä varmasti löytyy, esim. takapönttö puuttuu. Kylmänä käy hetken huonosti, mutta tasottuu heti kun vähän lämpee. Öljyt vaihdeltu perimätiedon mukaan 6tkm sitten ja hiljan uusittu syyläri ja moottorin kumityynyt. Kahdet ihan hyvät renkaat aluvanteilla, ilman kesäsiä voin vähän tingata. Löytyy myös toinen tämmönen paremmilla varusteilla, myytävänä sekin. GJT-882. Saatan vaihtaa etulokarit ja konepellin näistä ristiin jolloin tän hinta hieman laskee, jos kiinnostus riittää. Vaihdossa mieluusti vain raha, tai ehkä joku samanhintainen/halvempi harraste, prätkä tai asuntovaunu vois kiinnostaa. Molemmat Bemarit voin vaihtaa esim. hyvään nelikkofarkkuun päikseen.


Tekniset tiedot

Katsastettu
07.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Väri
Musta
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (25)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat

Ilmoittajan tiedot

Pauli P

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin