BMW 5-sarja

530i Touring Automatic, 258hp, 2005

Hinta: 5 800 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty8.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

370 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

ERI-771

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä seuraavalle ohjastajalle ikäisekseen hyväkuntoinen puimuri. Moottorilla ajettu n270tkm ja laatikolla noin 75tkm ja näistä kuitit. Asennettu RE85 muutossarja joten halpaa ajoa. Toimii normi bensalla ja näiden sekoituksella. Puhelimella valittavissa kolme ajotilaa ja vikakoodinluku löytyy samalla sovelluksella. laatikossa xHP2 softa joten pykälät löytyy nopeammin ja luistattaa vähemmän kuin vakiossa, lisäksi moottorissa on joku ohjelma eli löylyä pitäisi olla vakiota enemmän. joulukuussa katsastettu ilman huomautuksia. tuulilasissa on halkeama mutta ei tullut mainintaa katsastuksessa. pakopuolen nostaja naputtaa mutta ei ole minua eikä edellisiä omistajia haitannut koska ei menoon vaikuta mitenkään. Mukaan on antaa uudet nostajat jos haluaa ilta puhteilla vaihtaa. Navigaattorissa uudet euroopankartat! Tällä hetkellä yhdet renkaat jos en kerkeä kahta uutta kumia ostamaan kesävanteisiin. Kiihtyy ja kulkee kokoisekseen vapari farmariksi riittävän hyvin ja ohitukset onnistuu mutkitta. Meillä ollessa ajettu pääasiassa työmatkoja pitkin itä-suomea ja aina on päässyt perille ilman mitään ongelmia. Jos herää kysymyksiä niin vastaan mielelläni. Varusteita raksittu varmaan sen mitä aikoinaan on saanut. headup näyttö on iso plussa koska nopeus ja navigointi näkyy siinä niin ei tarvitse kojelautaa tiirailla! Voidaan myös vaihtaa toiseen autoon! Käteis ostajalle katsotaan hinta kohdilleen.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2005
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2996 cm³
Teho
192 kW / 258 hv
Vääntö
310 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6 s
Huippunopeus
250 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (44)

Lohkolämmitin, Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, Tuulilasinäyttö, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.5 l/100km / CO2-päästöt 230 g/km

Ilmoittajan tiedot

Pekka. hyttinen

Käyttäjänä

Heinäkuu 2021

Sijainti

Joroinen

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin