BMW 5-sarja

525d Touring Automatic, 177hp, 2005

Hinta: 4 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty21.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2005

Mittarilukema

306 000 km

Moottoritilavuus

2.5 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

HTY-156

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Erittäin siistikuntoinen vitossarjalainen ylimääräisenä! Täysin räpeltämätön eli alkuperäisessä kunnossa joka puolelta. Autossa toimii kaikki takalasinpyyhkijää lukuunottamatta, eikä kilise tai kolise mistään. Ulkoa hienossa kunnossa, täysin suorakorinen ja hieno alkuperäinen maalipinta on juuri myllytetty ja vahattu. Toki kilometreihin kuuluvat kiveniskut (etupuskurissa näitä on paljon) löytyvät ja kontin luukun alareunassa oli alkava ruosteläikkä joka on hiottu ja paikkamaalattu. Sisustassa kaikki ehjää ja siistikuntoista. Menee maantiellä kuin juna, lähiaikoina tehty alustaremppaa (iskarit eteen, tukivarsia ja nelipyöräsuuntaus) ja jäähdytysjärjestelmä huollettu. Vaihteistoöljyt vaihdettu kaksi kertaa ja vaihtaa hienosti eikä humppaa niinkuin nämä yleensä! Kardaanin tukikumi ja rättinivel vaihdettu hiljattain sekä suodattimet. Kahdet renkaat, talveksi 16" kitkarenkaat jotka alle vuoden vanhat ja kesärenkaat 16" joista kaksi melkein uutta ja kaksi melkein loppuun kuluneita.


Tekniset tiedot

Katsastettu
10.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2498 cm³
Teho
130 kW / 174 hv
Vääntö
400 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.5 s
Huippunopeus
222 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (32)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

8 l/100km / CO2-päästöt 213 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tomi Virtanen

Käyttäjänä

Elokuu 2013

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin