BMW 5-sarja

530d Sedan Automatic, 218hp, 2004

Myydään

Ilmoitus jätetty31.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

470 231 km

Moottoritilavuus

2.9 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

EVV-657

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Toimiva ja asiallinen E60 myyntiin / vaihtoon. Tekniikka ehjä ja pelaa nätisti. Leimaa Joulukuulle 2024 asti. Vaihdettu mm. Hybrdi turbo, 535 suuttimet, iso välijäähy, 3" putkisto ja stage 2 jäykemmillä venttiilijousilla. Koriltaan ikäisekseen siisti, edellinen omistaja vaihtanu hiiilikuitukone pellin. Löytyy lippaa ja läppää joka paikasta. Sisusta siisti ja ehjä mustalla sportti nahkasisustalla. Sähkösäädöin ja muistilla. * Autossa on Bc racing säädettävä alustasarja joka on otteessa ja muutoskatsastettu. * Android näyttö ja myös vakionäyttö, eli löytyy mapsit, spotify, youtube yms. * M-sport sisältä ja ulkoa. * Led valopaketti sisä + ulko. * Edessä ja takana powerflex puslat. * Huollettu todella hyvin ja löytyy kuitit yms. Uusimmat ja isoimmat huollot. * Uusi turbo, venttiilinkopantiiviste, Imusarjantiivisteet, suuttimentiivisteet, öljyt ja suodattimet (500km sitten) löytyy kuitit ja takuutodistukset. * Moottorinöljyntason tunnistin, laippaliitin, öljyn huohotin (1000km sitten). * Koiranluut eteen molemmille puolille, tukivarret eteen molemmin puolin. * Uusi akku, startti, puhallinmoottorin vaihto, alipaineletkut, suuttimien perushuolto, vesipumppu, termostaatti ja ilmamassa mittari. Kysymällä lisätietoa ja soittamalla / viestillä tavoittaa parhaiten.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
08.2004
Katsastettu
12.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
2926 cm³
Teho
160 kW / 215 hv
Vääntö
500 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
7.3 s
Huippunopeus
243 km/h
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (34)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.8 l/100km / CO2-päästöt 208 g/km

Ilmoittajan tiedot

Tononen

Käyttäjänä

Tammikuu 2024

Sijainti

Joensuu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin