BMW 520

2.2 Manuaali 2004

Hinta: 2 650 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty31.1.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2004

Mittarilukema

370 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

ZNA-649

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

e60 bmw ruosteeton kori ja pohja ok ollut nyt työkäyttöautona huoltoja tehty paljon lähiaikoina -öljyt ja suodatin alle 1000km sitten -oikean puolen iskunvaimennin ja jousi keulan molemman puolen vakaajantukitangot -vasemman puolen pyöränlaakeri -käsijarru huollettu vikoja -oikean puolen takakylki saanut joskus pientä osumaa kittailtu vähän huonosti ja maalailtu myös edellisen omistajan toimesta -parkkitutkat ei toimi -sisäilman puhallin ei joskus heti lähde päälle. -vänkärin penkin turvavyö oltava kiinni jos yksin ajelee kun piippailee muuten, sieltä on istuimen tunnistinanturi rikki mutta siellä on liittimessä simulaattorinikale niin ei herjaa airbagi valoa Huom! 3000e niin mukaan saa kesärenkaat. 2650e hinta talvirenkailla mitkä kuvissa.


Tekniset tiedot

Katsastettu
11.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Takaveto
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5

Lisävarusteet (15)

Ilmastointi, Lämmitetty takalasi, Urheiluistuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Ajotietokone, Kahdet renkaat

Ilmoittajan tiedot

leevi

Käyttäjänä

Maaliskuu 2017

Sijainti

Mikkeli

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin