BMW 530

530xd. Vaihdetaan

Hinta: 3 999 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

383 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

LZN-192

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Vaihdossa voisi käydä esim.harrasteauto tai mönkijä. Pakuksi muutoskatsastettu,autoon löytyy takapenkit ja jos haluaa muutoskatsastaa takaisin henkilöautoksi niin penkit paikalleen ja konttorille. Se ei maksa kuin n.60 Juuri katsastettu. Tuulilasin alareunassa halkeama mutta ei haitannut katsastuksessa. Kaikki toimii paitsi keskuslukko kaukosäätimellä ja takakontti ulkoa katkaisijasta mutta rauta avaimella lukitus toimii. Vika voisi olla kontin johtosarjassa mikä on näissä tyyppivika. Maalipinta oikein hyvä lukuunoottamatta vas. etulokarissa ja ovessa olevaa jälkeä. Kaksilla hyvillä renkailla. Joulukuussa vaihdettu hehkut ja ohjain boksi,imusarjan tiiviste,termostaatit,öljyt ja kaikki suodattimet,kallistuksenvakaajan puslat ja koiranluut. Kone ja laatikko toimii hyvin, ei ruostetta kuin nuissa kaarissa vähän mikä näkyy kuvassa.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
03.2007
Katsastettu
03.2024
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3000 cm³
Teho
175 kW / 235 hv
Omamassa
1855 kg
Vetomassa jarruin
2000 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (42)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Ilmajousitus, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Urheilualusta, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, GPS navigaattori, Audioliitin, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.2 l/100km / CO2-päästöt 192 g/km

Ilmoittajan tiedot

rubberduck454

Käyttäjänä

Elokuu 2022

Sijainti

Lieksa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin