Bmw 116

116d 5-door Manual, 116hp, 2011

Hinta: 4 790 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.2.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2011

Mittarilukema

303 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

TOZ-319

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tästä pienikulutuksinen ja siisti ykkössarjalainen uuteen kotiin. Auto toimii kaikinpuolin ja huolta on pidetty niin hyvin, kun osattu. Vaihdan autosta vielä moottoriöljyt ja suodattimen ennen auton myyntiä. Auto ollut minulla 2021 vuodesta lähtien, auto on muuttunut toimestani jonkinverran. Tässä muutama muutos jotka toimestani on tehty. -mallimerkintöjen poisto takaluukusta -antenninvaihto hain evään -tummien munuaisten vaihto -takaspoilerin maalaus/asennus -tummien sivuvilkkukupujen vaihto -rekisterikilpien vaihto tunnuksettomiin -takalasin ja takasivulasien tummennus -vanteiksi vaihdettu -> kesä 17 3-sarjalaisen bmw m-sport replica vanteet, talvet 16 näyttävät alumiinivanteet -korjaustoimenpiteitäkin on päässyt tekemään polttimoiden, öljynvaihtojen, pyyhkijöiden, kiveniskujen paikkamaalausten, narinahelojen sekä viimeisimpänä EGR-venttiilin vaihdon osalta Kesävanteet kuvattuna viimeisessä kuvassa. Kuvia auton tullessa minulle ja pienten muokkausten jälkeen löytyy taltioituna joten jos kysymyksiä tai lisätietoja/kuvia kaipaat niin kysy rohkeasti. Kesä- sekä talvirenkaat hyvässä kunnossa, sisusta siisti ja ehjä. Kori todella siisti. Huollot tehty aktiivisesti, kts kuvat.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
1995 cm³
Teho
85 kW / 114 hv
Vääntö
260 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.2 s
Huippunopeus
200 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
680 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (29)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Sadetunnistin, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4.4 l/100km / CO2-päästöt 118 g/km

Ilmoittajan tiedot

Ville-Markus

Käyttäjänä

Syyskuu 2020

Sijainti

Naantali

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin