BMW X5

xDrive40d Steptronic, 306hp, 2013

Hinta: 14 300 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty1.10.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2013

Mittarilukema

264 000 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

SMM-795

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Autoon tulee mukaan: - 2 vannesarjat, kesä ja talvi. Molemmat ovat 22 - 2 avaimet + 2 webaston kaukosäädintä Varustelistaan kuuluu: - HUD- näyttö - isompi näyttö - täys-sähkösäätöiset nahkapenkit muistipaikoilla - panoramakatto, molemmat lasit aukeaa (sähkötoiminen) - imuovet - sähkötoiminen peräkontti - penkinlämmittimet edessä ja takana - ja paljon muuta! Kaikki ei varmastikkaan nyt tullut Mieleen! Auto ollut perus käyttöautona ja jotain pientä siihen on laitettu. Tekniikka toimii moitteetta ja ajomukavuus on hyvä, erittäin hyvä pitkille matkoille ja miksi ei kaupunkiinkin! Myydään pois talouden vuoksi ja että enään ei ole toiselle autolle käyttöä!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
09.2012
Katsastettu
04.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2993 cm³
Teho
228 kW / 306 hv
Vääntö
600 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
6.6 s
Huippunopeus
236 km/h
Omamassa
2180 kg
Vetomassa jarruin
3500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Musta
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (51)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Ohjauspyörävaihteisto, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Adaptoituvat ajovalot, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, USB A-liitin, Bluetooth, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, Tuulilasinäyttö, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.5 l/100km / CO2-päästöt 198 g/km

Ilmoittajan tiedot

roope

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Kangasala

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin