Tärkeä tiedote: Tori Autot -palvelu suljetaan syyskuun loppuun mennessä.

Chevrolet Camaro

Z28

Hinta: 10 490 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.7.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1995

Mittarilukema

147 000 km

Moottoritilavuus

5.7 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Vielä kesä nauttia avo-autoilusta. Siitä kuvien mukainen Z28 Katsastettu 29.5.2024 Myydään kuvissa näkyvillä 18"-huulivanteilla joilla uudet renkaat Autoon laitettu seuraavia päivityksiä Isommat suuttimet Peltipakosarjat Magna Flow putkisto Lievä virinokka-akseli K&N ilmansuodatin Näillä päivityksillä ennen auton ECUn optimointia penkitetty takapyöristä 202kW 464Nm nyt säädön jälkeen voi irrota vähän enemmänkin. Vaihteisto korjattu 3 vuotta sitten Vaihdettu pyyhkijöiden moottori Vaihdettu uusi lämmittimenkenno joten tarkenee ajella viileämmälläkin kelillä Ilmastointi ei toimi Kaikki muut laitteet toimii Nelipyörä suunnattu viime kesänä Viime keväänä uudet etuiskarit ja uudet takaiskarit takakontissa Kuskinpenkki kaipaa pientä fiksausta mutta muuten ehjä nahkasisusta kojelautaa myöten. Öljyt ja suodatin vaihdettu Mittarilukema maileja ja kokoajan tulee lisää! Tosin aika vähän nyt siksi myynnissä prätkä ja golf tuntuu vievän kaikenajan. Pioneerin BT ja CD mankka, vahvistin ja subbari takakontissa Lisätietoa soittamalla Ja en tarvitse vaihtoautoa liikaa laitteita jo nyt Pienillä viilaillulla tämänkin saa ensi vuonna museorekisteriin kun ikää tulee 30 vuotta Käytön jälkiä löytyy mutta perus siisti kaikinpuolin.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
05.1995
Katsastettu
05.2024
Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Takaveto
Moottorin tilavuus
5700 cm³
Teho
239 kW / 320 hv
Vääntö
440 Nm
Väri
Hopea
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (14)

Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Sumuvalot, RDS Radio, Bluetooth, Audioliitin, CD-soitin, Radio


Kulutus ja päästöt

13 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Arto

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Sipoo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin