Chevrolet Nubira

1.8 STX / VETOKOUKKU / LOHKOLÄMMITIN / JAKOPÄÄUUSI

Hinta: 2 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty30.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

162 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

URY-360

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Tästä todella hyvä kuntoinen Nubira seuraavalle! Tämähän on Opelin tekniikalla. Tekniikka toimii erittäin hyvin ja Moottori pelaa hienosti, Käyntiääni nätti. Siisti sisältä ja ulkoa. Kaikki toimii. Alusta jämäkkä ei väljyyksiä sekä hyvät jarrut. Korissa ei ruostetta. On ruostesuojattu. Tuulilasi Ehjä ja siisti ei halkeamia. Autoon on juuri tehty laaja remontti / huolto. Tästä löytyy kuitti 1700. - Kansi koneistettu, Venttiilit hiottu, Uudet venttiilivarren kumit, ( Kuopion venttiilipaja Oy ), Yläpääntiivistesarja sisältäen : Kannentiiviste, Nokkien stefat, Venttiilikopantiiviste, Termostaattikotelon tiiviste, Imusarjantiiviste, Pakosarjan tiiviste. Kone tiivis ei vuoda öljyä! Lisäksi : Uusi jakohihnasarja, Sytytystulpat, Kaikki puolat, Jäähdytinnesteet, Moottori öljyt + suodatin. Myös vähän aikaa sitten tehtyjä remontteja : -130tkm Uusi Luk- Kytkinpaketti ja vaihteisto öljyt. -130tkm Etuiskareiden yläpääntuet sekä laakerit vasen ja oikea. Auto on nyt joka kohdasta laitettu. On varmasti pitkäksi aikaa autoa seuraavalle eikä tarvitse miettiä huoltoja pitkään aikaan! Varusteita: - 2x Renkaat molemmat hyvät, talvirenkaat ostettu 2022 - 150tkm. - 2x avaimet. - Ilmastointi. - Vetokoukku. - Lohkolämmitin. - Huoltokirja. - Sähkölasit. - Sähköpeilit. - Radio. - Penkinlämmittimet. - jne. Katsastus voimassa 2024 / 09 asti. Auton voi katsastaa milloin tahansa uudestaan. Ei estettä.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
03.2007
Katsastettu
09.2023
Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1800 cm³
Teho
91 kW / 122 hv
Vääntö
165 Nm
Omamassa
1210 kg
Vetomassa jarruin
1200 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (23)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Hiihtoluukku, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Sebastian

Käyttäjänä

Joulukuu 2015

Sijainti

Kuopio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin