Chrysler Le Baron

3.0 Automaatti, Avoauto

Hinta: 6 200 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty25.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1995

Mittarilukema

129 500 km

Moottoritilavuus

3.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JTN-40

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Mikäli haluaa kesäautoksi miellyttävät kyydit ja kuutoskoneen hyrinää niin nyt ois aika hyvä tarjolla. Ollut meillä vajaan 10-vuotta, jonka aikana ajettu karkeasti 1500km. Edellisen ison huollon jälkeen on ajettu 900km, silloin myös jakohihna vaihdettu vuonna 2019 (10-vuoden vaihtoväli). On siisti, ja toimiva. Sähkölasit, sähköpeilit, sähköpenkit, katon sähkömekanismi, vakkari, immastointi jne. kaikki muuten toimii hyvin, mutta keskuslukitus ei jostain syystä toimi kun avaa avaimella oven, mutta napista sisältä kyllä toimii. Ei ole haitannut käyttöä, kun katto on ollut alhaalla pysäköidessä. Kesärenkailla ajettu tuo 1500km, mutta ei ole talvirenkaita, kun ei näillä talvella ajeta, ne pidetään silloin lämpimissä sisätiloissa. Ei ole ruosteita, eikä isoja lommoja tai naarmuja. Menee museorekisteriin vuoden päästä, ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin viedä tarkastukseen. Jotakin käytönjälkeä on, mutta hyvin siisti auto on kyseessä. Myyn, koska yksi mies, ei tarvitse kolmea avoautoa. Tämä ei ole kuitenkaan syy, että olisin pakolla myymässä, joten olethan ystävällinen ja jätät hölmöt tekstiviestitarjoukset tekemättä. Minä mielelläni kerron autosta puhelimessa lisää.


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
02.1995
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2972 cm³
Teho
100 kW / 134 hv
Vääntö
223 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
11.8 s
Huippunopeus
182 km/h
Vetomassa jarruitta
450 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (15)

Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, CD-soitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9.8 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Harri Kervinen

Käyttäjänä

Tammikuu 2015

Sijainti

Oulu

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin