Chrysler Sebring

2.4 Automatic, 169hp, 2007

Hinta: 1 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty28.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

307 000 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

YGT-654

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Amerikan auto. Toimii hienosti, kattoluukku nahkapenkit, erittäin hyvä äänen toistojärjestelmä ym. Tällä basso raikaa. On erittäin miellyttävä ajaa. Katsastettu. Talvellakin lämmin auto. Ilmastointi ja kaikki toimii. Pari miinusta on, kuskin penkin pinta/nahka vähän hilseilee/ repsottaa. Ja öljyvaloa väläyttelee, öljysäiliön johto tihkuttaa/vuotaa vähän. Autossa on vetokoukku ja sisätiloiltaan muuten siisti ja ehjä. Vaalea sisusta. Myös löytyy juoman kylmänä pitoa säädettävää kulkuvaloa ja automaattista muutakin kätevää juttua. Ei ole juurikaan ruostetta, ihan pikku alkua/maalikuprua vähäisesti parissa kohtaa. Kysellä saa lisää. Vaihdossakin käy 2005 ja uudempi farmari, bensa. Katsastettu ja kunnossa oleva. En maksa väliä.


Tekniset tiedot

Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2360 cm³
Teho
124 kW / 166 hv
Vääntö
220 Nm
Vetomassa jarruitta
450 kg
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (25)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Käsikäyttöinen katto, Metalliväri, Kattoikkuna, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, ABS -jarrut, Airbag, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

J. H.

Käyttäjänä

Syyskuu 2014

Sijainti

Laukaa

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin