Chrysler Sebring

Convertible 2.7 V6 Automatic, 203hp, 2003

Hinta: 5 400 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty19.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

85 100 km

Moottoritilavuus

2.7 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

GGA-631

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Hieno avo Sebring! Huom!! VAIN 85tkm!! Tässä nelipaikkaisen huippuvarusteltu avoauto pienellä budjetilla! Tämä on erittäin vähän ajettu yksilö, jonka historia on aukoton ja tiedossa. Erittäin tarkasti huollettu alusta asti tähän päivään! Vehon saksasta maahantuoma vuoden vanhana ja 10tkm ajettuna, jonka jälkeen kolmella omistajalla Suomessa. Tuhansien edestä huoltokuitteja viime vuosien ajalta. Juuri katsastettu ja tehty 1000 km sitten iso huolto, Varustelista on kattava, kaikki toimii - myös ilmastointi. Uusi Anrdoidsoitin navilla ja bluetoothilla, alkuperäinen radio mukaan. Alla uutta vastaavat Nokialaiset Hakka Bluet. Katto on kunnossa ja suojakäsitelty. Kyseessä siis Pohjois-Euroopan malli, eli lämpökatto ja penkinlämmittimet sekä takalasin lämmitin mahdollistavat myös talviautoilun, jos tällä raaskii talvella ajella! Päältä erittäin siisti, ruosteeton vain kesäkäytössä ollut ja viimekesänä ruostesuojattu. Sisältä siisti ja puhdas. Ei tupakoitu. Limited malli, jossa kaikki varusteet mitä tähän sai. Katto toimii niin kuin pitää ja on ehjä. Mukaan alkuperäinen irrotettava viimasuoja etupenkkien taakse - se mahdollistaa avoautoilun myös syksymmällä! Tuli ostettua toinen harrasteauto niin nyt ei tarvita vaihtoja. Tässä se nyt olisi! Superhieno Sebukka!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2003
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Avoauto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2736 cm³
Teho
149 kW / 200 hv
Vääntö
257 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.9 s
Huippunopeus
210 km/h
Vetomassa jarruin
455 kg
Vetomassa jarruitta
450 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
2

Lisävarusteet (32)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Automaattinen katto, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Apple Carplay, Android Audio, Bluetooth, Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Audioliitin, Radio, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

10.8 l/100km / CO2-päästöt 255 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jarmo

Käyttäjänä

Marraskuu 2013

Sijainti

Kangasala

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin