Chrysler Sebring

Hinta: 1 250 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2009

Mittarilukema

360 000 km

Moottoritilavuus

2.4 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

BVI-556

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

-


Esittely

Hetken mielijohteesta myyntiin/vaihtoon nätti Chrysler Sebring. Leimakäynti tulossa pian mutta ei tiedossa mitään ihmeitä, renkaitakin on 2 sarjaa, hyvät talviset aluilla, kesäset peltisillä. Alkuper. soittorasia on, sähköllä penkit, ikkunat, peilit, ilmastointi toimii ja ehjä tuuliklasikin vielä! Menee hienosti/äänettömästi niinkuin amerikaanot yleensäkin. On siisti sisältä ja päältä, toisessa takaovessa lommo jonka varmaan saisi imukupilla/magneetilla oiottua mutta ei juurikaan häiritse, ainakaan minun silmää! Aika pienellä bensallakin tämä kulkee. Sitten miinuksia: tyhjäkäynnillä joku venttiilinnostin rapisee, hiljenee heti kun kierrokset nousee. Automaattilaatikko pelaa muuten hyvin mutta kylmänä ei heti lähde puskeen vaan pitää pikkuisen antaa kaasua ja samoin kylmänä nykäsee kun ihan kävelyvauhdissa vaihtaa kakkoselta ykköselle, tämäkin häviää kun laatikko lämpenee. Varmaan öljyn/suodattimen vaihdolla korjautuu sekin juttu, ei oo mua sekään hirveesti häirinnyt. Vakkari ei jostakin syytä toimi! Auto on mulla joka päivä siis ajossa eli on liikennekäytössä ja kaikki maksut yms. kunnossa, mieluiten voisin vaihtaa tämän halvempaan suuntaan välirahan kera tai päikseen.minkälainen vaihdokki nyt olisikaan, mutta ei siis kalliimpaan päin! Automaatti vempeleet etusijalla, sama merkki käy, volvo v70 ehkä.ei kuiteskaan dieseliä.kai? Suora kauppa myös OK! Taitaa tämä olla halvimmasta päästä vastaava mitä nettiautosta löytyy!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
06.2009
Katsastettu
07.2023
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
2360 cm³
Teho
125 kW / 168 hv
Vääntö
220 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10 s
Huippunopeus
200 km/h
Omamassa
1585 kg
Vetomassa jarruin
1000 kg
Vetomassa jarruitta
450 kg
Väri
Punainen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (29)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköavusteinen takakontti, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, Apple Carplay, Wi-Fi-yhteyspiste, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Pysäköintiavustin, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

E.L.

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Sastamala

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin