Citroen Berlingo

1.6hdi multispace (TOIMIVA Webasto ja ilmastointi)

Hinta: 5 550 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty12.11.2022

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2012

Mittarilukema

269 000 km

Moottoritilavuus

1.6 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

BPN-928

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Suoraan ensimmäiseltä omistajalta (olen toinen) myyntiin maahantuojan tekemä paketti autoksi rekisteröity berlingo Citroen. Alkuperäiset takapenkit vielä tehtaan paketissa saa mukaan jos haluaa muuttaa henkilö-autoksi. Autoon löytyy täydellinen huoltokirja,lähes kaikki huollot Vehon laadulla tehty. Jakopäällä ajaa vielä 65.000km/4v.eli ei ihan heti remonttia tiedossa. Jarrut levyinen ja paloineen ympäriinsä tehty,etuiskarit+yläpään laakerit,kytkin hiluineen.viimeisimpänä myös laatikko öljyt. sisäpesu+maalipinnan käsittely ammattilaisen toimesta. Leimaa 10/24. Kummatkin renkaat hyvät ja Webasto löytyy (toimii).tästä autosta ei löydy moittimista. Ja verot vuodessa 251/halvat vakuutukset ja kulutus 5-6l/100km. Että kulut hyvään autoiluun ja tilaa kuljettaa on mainio. Jos vaihdossa haluut tyrkyttää jotain,niin tilaa+automaatti+ilmastointi tarvii löytyä. hox*KATSATETTU 28.10.2023 HOX!! Sai auto pikkasen teippiä kylkeen, kattoon ja peileihin. Kahdet renkaat kummatkin todellakin hyvät ja kapselit kummassakin. *Kauppa tehdään sujuvasti Suomea puhuen, tai ostajan tulkin avulla, välttäen väärinkäsitykset 8.11.2023 öljyt+suodatin+raitisilmasuodatin+ilmansuodatin+naftasuodatin+ilmastointi huollettu,kaikki liikkeessä.(huoltokirja). Eli iso tehtynä. takaluukkuun laitettu koirille lisä ledi valoa( kaukosäädin) 12/23 uusittu laturi, moniurahihna,kiristimen (650) takuu 2v. Auto kävi maalaamon kautta missä oven ALAREUNAT+helmat putsattiin ja maalattiin ammatillisen toimesta.(löytyy kuvat ym) PPS.Ja kun luit tänne asti niin hyvä,tieto siitä mitä olet ostamassa on olennaista. KÄTEIS HINTA!!! VAIHTO HINTA TAPAUSKOHTAISESTI!!!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
01.2012
Katsastettu
10.2023
Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1596 cm³
Teho
68 kW / 91 hv
Väri
Hopea
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (27)

Webasto/Eber, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Sähköikkunat, Polttoaineenlämmitin, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Varashälytin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

5 l/100km / CO2-päästöt 139 g/km

Ilmoittajan tiedot

timo skog

Käyttäjänä

Kesäkuu 2014

Sijainti

Rauma

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin