Citroen C4 Picasso

Citroën Grand 2.0 Automatic, 140hp, 2007

Hinta: 2 499 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

370 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CZM-795

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

100 €


Esittely

Ajoneuvo tarkastettiin 21. toukokuuta 2024. Se tuli siis juuri katsastuksesta. Kaikki ajoneuvoni huollot on tehty. Siihen on asennettu kesärenkaat ja ne ovat uudessa kunnossa. 4 nastarenkaita annetaan lahjaksi. Öljyn ja öljynsuodattimen vaihto on tehty maaliskuussa 2024. Moottorin suorituskyky on hyvässä kunnossa. Jarrupalat ovat uudet. Kaukosäädin on aktiivinen. Vara-avain on saatavilla. Ajoneuvon sisustus ja istuimet on juuri puhdistettu. Jokaisella istuimella on ilmastointi edessä ja takana henkilökohtainen. Vakionopeudensäädin on käytössä. Vetokoukku asennettu, lohkolämmitin. +12 v. Siinä on monitoimiohjausjärjestelmä. On peruutuskamera. Se on erittäin puhdas ajoneuvo sen kilometrimäärän mukaan. Myyn sen vaimolleni, koska hän ei voi käyttää kovin suurta ajoneuvoa vaimolleni. Asun Lahdessa. Voin tuoda ajoneuvon teille, jos bensiinimaksu siirretään etukäteen. En puhu suomea, puhun turkkia. mieluiten kirjeenvaihto whatsupin kautta. englanniksi tai suomeksi. Voin ottaa maksun vastaan käteisellä tai tilisiirrolla. Translated with DeepL.com (free version)


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1997 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
200 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
13.7 s
Huippunopeus
190 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (36)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.9 l/100km / CO2-päästöt 211 g/km

Ilmoittajan tiedot

olcaytocantt

Käyttäjänä

Maaliskuu 2024

Sijainti

Lahti

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin