Citroen C4 Picasso

Citroën Grand 2.0 Automatic, 140hp, 2007

Hinta: 2 650 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty11.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

365 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

CZM-795

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

80 €


Esittely

Saan sen valmiiksi ja toimitettua toukokuun alussa. 4 nastarenkaat lahjaksi. Siinä on kesärenkaat. Öljynsuodattimen vaihto tehty maaliskuussa 2024. Kaikki huollot on tehty ennen katsastusta. Moottorin suorituskyky on hyvässä kunnossa. Jarrupalat ovat uudet. Jokaisella istuimella on ilmastointi edessä ja takana henkilökohtainen. Käytössä on vakionopeudensäädin. Vetokoukku kiinnitetty, lohkolämmitys. +12 v. Siinä on moninpelijärjestelmä. Siinä on peruutuskamera. Kilometrimääräänsä nähden erittäin siisti ajoneuvo. Myyn sen vaimolleni, koska hän ei pysty ajamaan kovin isoa ajoneuvoa vaimolleni. Olen Lahdessa, voin tuoda jos bensiinimaksu annetaan. Neuvottelemme asiasta. En osaa suomea, kirjeenvaihto whatsupin kautta ensisijaisesti.


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1997 cm³
Teho
103 kW / 138 hv
Vääntö
200 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
13.7 s
Huippunopeus
190 km/h
Vetomassa jarruin
1500 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (36)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Luistonesto, ABS -jarrut, Mäkilähtöavustin, Airbag, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Bluetooth, Wi-Fi-yhteyspiste, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

8.9 l/100km / CO2-päästöt 211 g/km

Ilmoittajan tiedot

olcaytocantt

Käyttäjänä

Maaliskuu 2024

Sijainti

Lahti

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Kilpailuta autoliikkeet ja myy eniten tarjoavalle!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin