Citroen C5

Hinta: 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty26.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2001

Mittarilukema

292 000 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

MKF-965

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Katsastettu 13.3.2024. Katsastuksen korjauskehoitukset: Tuulilasissa halkeama Vasen takajarrukilpi puuttuu Ollut minulla yli 2 vuotta ajossa. Tuona aikana laitettua: 2022, pakoputken takapönttö, takajarrut, toinen levy ja palat 2023 - 2024, suurin osa polttimoista, etujarrupalat, jarrulaikat ja vasen etusatula uusittu kokonaan jumittavan käsijarrun takia. Etupäästä laitettu juuri nyt, alapallot, kaliistuksen vakaajan tangot molemmille puolille, hantinpuolelle myös alatukivarren pusla, moottorin nakutus tunnistin, tulpat, ilmansuodatin ja jotain muutakin, en muista. Viat: Sytyttää ajoittain moottorivalon, ei vaikuta ajoon mitenkään. (Koodit pysyy poissa jokusen päivän nollauksen jälkeen, eli akku luultavasti tulossa tiensä päähän.) Ilmastointi ei puhalla kylmää, flektin puolinopeus vastus ei toimi, (helppo vaihtaa on etumaskin alla.) Kesärenkaat loppuun ajettu, vanteet saa mukaan. Muuta: Jakohihna kannattaa vaihtaa varmuuden vuoksi, (entinen omistaja sanoi että se on vaihdettu, mutta siitä ei löydy merkintää.) Sisätiloille ei tehty juuri mitään minun aikana, on hieman nuhjuinen, mutta siinä akkaväelle vähäksi aikaa puuhaa. :) Ollut jossain vaiheessa jollain nuorella miehellä, korissa tarroja ja lommoja sen mukaan. :/ Soitella voi ihmisten aikoihin arkisin, (klo 8 - 20) ja viikonloppuisin (klo.11-18) numeroon 044 9019192 Auto on Lohjalla, näytöt, koeajot, renkaiden potkinta ja kaiken maailman hurjat tinkimiset mieluiten Lohjalla. Ps. Ei vaihdeta naapurilta ilman lupia lainattuun maastopyörään, hevoseen, klapikoneeseen, naapurin mummoon, eikä mihinkään muuhunkaan autoon tmv, itse tehdystä taiteesta puhumattakaan. Oikea ostaja maksaa ihan oikeilla euroilla ja osaa myös tinkaamisen taidon asiallisesti. :)


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
10.2001
Katsastettu
03.2024
Korimalli
Porrasperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1997 cm³
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (9)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Juha

Käyttäjänä

Helmikuu 2014

Sijainti

Helsinki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin