Dacia Jogger

TCe 110 7p Extreme *Tehdastakuu voimassa 7/2027

Hinta: 20 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty23.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2022

Mittarilukema

12 100 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

FPF-789

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Hieno peli olisi nyt tarjolla ja pitkällä tehdastakuulla. Työskentelen Dacia merkkiliikkeessä ja tietenkin päätin ostaa omasta liikkeestä kyseisen auton. Auto on ollut vaimon käytössä ja aika vähällä käytöllä. Myyn ihan täysin käyttämättömyyden vuoksi. Tilasin auton kaikilla tehdaslisävarusteilla mitä oli silloin saatavana. -Metalliväri Black Pearl -Varapyörä -Media Nav -multimediajärjestelmä -Etututka, sähkökässäri, blis -Lohkolämmitin ja sisähaara -CNP keraaminen pinnoite 3v kestolla -Jatkotakuu voimassa 7/2027 tai 100 000km Talvirenkaat: Nokian nastat HKPL 10 Soita ja kysy lisää. Rahoitus onnistuu tarvittaessa 4,99% korolla. Vahdossa voi tarjota halpoja autoja.


Tekniset tiedot

Korimalli
Farmari
Vetotapa
Etuveto
Teho
82 kW / 110 hv
Väri
Musta
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (24)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Ilja

Käyttäjänä

Lokakuu 2015

Sijainti

Kuopio

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Meillä myyt autosi jopa kahdessa päivässä!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin