Daihatsu Terios

1.3

Hinta: 1 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty2.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1997

Mittarilukema

302 000 km

Moottoritilavuus

1.3 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-

Toimituskulut

200 €


Esittely

Tästä pieni ja näppärä nelivetomaasturi esim. metsästäjälle tai kalastusautoksi. Katsastetaan ennen mahdollista myyntiä. Maalattu mustalla raptorilla. Alla hyvät kesäpyörät ja mukaan hyvät nastapyörät peltivanteilla. Lähtee hyvin käyntiin ja lämpenee nopiaa. Nokalla hyvät lisävalot. 2 avaimet. Takapenkit saa helposti kumoon jos haluaa vaikka koiran kyytille. Pienet käyttökulut, eli vero ja vakuutus on halpa. Moottori valo palaa kylmänä, ei vaikutusta mihinkään. Vetari naputtaa kääntäessä. Etu ja takarenkaat pyörii, nelivedon nappia kun painaa ei vaikutusta. Todennäköisesti keskilukko ei mene päälle. Tästä näppärä jahtiauto tarvitsevalle, hoiti minulla hetken aikaa käyttöauto virkaa kun toisesta meni leima umpeen ja nyt tämä on ylimääräinen. Vaihdossa käy ajettava ruohonleikkuri, mielellään etuleikkuri hydrona!


Tekniset tiedot

Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
1300 cm³
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (9)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Sähköiset sivupeilit, Sähköikkunat, Kevytmetallivanteet, Ohjaustehostin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

Tony

Käyttäjänä

Helmikuu 2016

Sijainti

Kauhajoki

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin