Dodge Caliber

2.0 TDI Manual, 140hp, 2008

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty1.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2008

Mittarilukema

268 263 km

Moottoritilavuus

2.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

AUY-282

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Myyntiin Dodge Caliber 2.0 CRD! Juuri katsastettu. Ei edullisin, mutta tässä varmasti autoa pitkäksi aikaa sellaiselle joka sitä arvostaa. Eikä varmasti ole suuria huoltoja tulossa. Ajettu 269 000 km. Auto loistavassa kunnossa. Ei ruostetta ja kori ruostesuojattu. Ei kilisee eikä kolise. Volkkarin 2.0 BKD koneella. Ei vie öljyä eikä muitakaan nesteitä. Ohjelmoitu noin 190hp ja 400nm. Matka ajossa ollut lähinnä. Pieni kulutuksinen. Pääsee 4.9l/100km jos ajelee nätisti. Huoltoja: - Jarrulevyt sekä palat eteen ja taakse - Jarrusatulat taakse - Laturi sekä apulaitehihna - Abs anturi vasen taka - kaikki nivelet eteen - lähes kaikki nivelet taakse ( takavakaajan helat vaihtamatta ) - helmat vaihdettu uusiin ja samalla massattu - joka kulmaan vaihdettu iskarit - virtalukonpohja vaihdettu - turbon sisuskalut vaihdettu - tuulilasi vaihdettu Moottoriöljyt ja suodatin vaihdettu 10tkm välein. Eikä tosiaan öljyä tartte välillä lisäillä. Jakopäällä ajelee vielä 30tkm ja uuden saa vesipumppuineen mukaan. Kesä ja talvirenkaat aluvanteilla Boston Premium Audio -> 9kpl kaiuttimia ( takakontissa kääntyvät ) Ainoana miinuksena sanoisin että nopeusmittarin valo elää omaa elämäänsä. Kylmällä säällä toimii, mutta lämmetessä ei. Tämä ei ole itseä haitannut.


Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1968 cm³
Teho
142 kW / 190 hv
Vääntö
400 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
9.3 s
Huippunopeus
196 km/h
Vetomassa jarruitta
450 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (26)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Varashälytin, Hätäjarrutehostin, Sumuvalot, Ajonestolaite, RDS Radio, Ajotietokone, Audioliitin, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6.1 l/100km / CO2-päästöt 163 g/km

Ilmoittajan tiedot

Jouni Mikkola

Käyttäjänä

Huhtikuu 2014

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin