Dodge Nitro

Hinta: 8 750 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.11.2023

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

257 203 km

Moottoritilavuus

2.8 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero
Polttoainekulut

Esittely

Tekniikaltaan huippuhyvä Mopar 2.8 CRD Turbo 4x4 A5 mikä tosin näkyy hinnassa, auto ei ole uusi mutta on oikeastaan parempi koska tähän autoon on todella tehty paljon nyt yli 6000 viimeisen 1000km aikana. Katsastettu lokakuun lopussa 2023 km256 992. Syyskuun ja marraskuun kilometrien 256 920-257 000 välissä moottori optimoitu 220hv jolla saadaan vääntöä 500nm. Astetta parempi uusi turbo vaihdettu, ahtopaineputki vaihdettu teräsputkeen ja monikerros kumiletkuun. Imusarja ja pakosarja puhdistettu karstoista ja hiottu, samoin Egr-venttiili, sarjojen tiivisteet vaihdettu. Jakopään hihna vaihdettu, samoin kaikki rissat ja rullat uusittu sekä uusi vesipumppu laitettu, uusi termostaatti ja termostaatin jakokoppa vaihdettu, suodattimet ym. Työt teetetty liikkeessä. Auto liikahtaa reippaasti ja on tämän kokoiseksi hämmästyttävän nopea. Ajovakautta parannettiin jäykillä iskunvaimentimilla ja että hevoslauma saadaan pidettyä kurissa asennettiin uudet jarrulevyt, jarrusatulat ja palat, muut Abs ja luistonesto anturihuollot tehty samanaikaisesti. Myös uusi 95ah akku löytyy pellin alta. Lunta 50cm ja jäätä ei hätää 4x4 Neliveto kytkeytyy päälle vaivattomasti sähköisesti napin painalluksella, ja näillä tehoilla ja vääntömomentilla liikahtaa suurempikin vaunu kevyesti. Uudistusten myötä polttoaineen kulutuskin laski huomattavasti, 5,8 ltr maantiellä neliveto päällä!! . Alkuperäinen 6CDn CD/DVD soitin 6 kaiuttimella luo matkamusaa hyvillä soundeilla. Auto on tällä hetkellä rekisteröity pakettiautoksi, vero vain vähän päälle 500 ja kaskovakuutus 360. Takapenkki on tallessa, reilu vartin työ ja penkki on asennettu jos haluaa auton rekisteriin henkilöautona. Ulkopinta siisti ja kova-vahattu. Talvirenkaat viime talvisilla Michelin X nastarenkailla ja uudet parituhatta ajetut 235 kesärenkaat aluvanteilla myös. Keulalle laitettu myös näkyvyyden parantamiseksi Led-lisävalot. Auton myynnin syy on terveys, ajatuksena oli laittaa auto hyvään kuntoon ja touhuta aktiivisesti mutta jouduinkin yllättäen sydänleikkaukseen eli rauhoitettu elo alkakoon. Jos hinta valmiiksi laitetulle hyvälle autolle ja vuosien huolettomuudelle tuntuu kalliilta, mutta autossa on kaikki laitettu ja se on huoleton vuosia. Vaihtoa voin harkita, mutta vaihtoon tarjottavan täytyy olla automaatti mieluusti, kun kerran eläkkeelle joutui niin vaihtuisi ehkä Chervolet Camaroon millä vois sitten rauhallisesti cruisailla eläkepäivien ratoksi :)


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
07.2023
Katsastettu
10.2023
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
2800 cm³
Teho
164 kW / 220 hv
Vääntö
500 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
8.5 s
Huippunopeus
202 km/h
Omamassa
2015 kg
Vetomassa jarruin
2520 kg
Vetomassa jarruitta
750 kg
Korkeus
2020 mm
Pituus
4580 mm
Väri
Punainen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (32)

Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty etulasi, Lämmitetty takalasi, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Avaimeton lukitus, Sähköikkunat, Metalliväri, Pimennetyt ikkunat, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Rengaspaineen seuranta, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, DVD-soitin, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

9 l/100km

Ilmoittajan tiedot

miketuomi05

Käyttäjänä

Tammikuu 2023

Sijainti

Vantaa

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi ja kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin