Fiat 500E

Icon 42Kwh, kaikilla varusteilla

Hinta: 22 900 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty13.3.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2021

Mittarilukema

29 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Sähkö

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JMP-975

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Priimakuntoinen perheen kakkosauto Fiat 500E isommalla akulla ja täydellä varustelulla. Tähän on raksittu kaikki huippumallin LaPriman varusteet, ilman hiostavia keinonahkapenkkejä. Värinä on upea Ocean Green joka taittaa valosta riippuen metallihohto vihreään tai siniseen. Auto on ollut tuttavapiirissä uudesta asti, ladattu vain hidastalatauksella ja muutenkin pidetty kuin kukkaa kämmenellä, esim talvella aina omassa lämpimässä tallipaikassa. Aina merkkihuollettu, viimeisin huolto 2/24 Deltalla. Kesärenkaat 16" alkuperäisillä aluvanteilla, talvirenkaat 15" alkuperäisillä aluvanteilla (kuvissa) Huomioitavaa on myös, että autosta on maksettu autovero koska rekisteröinti on ollut ennen 10/21 jolloin vuosittainen vero on pienempi nyt ja tulevaisuudessa. Kun vertailet muita 500E Icon malleja niin tässä yksilössä lisänä esim: - led ajovalot (paremmat kuin Tesla Model3) - panorama katto - kromipaketti (maski, sivulistat, peilit) - kaikki ajoavustimet, mm kaistallapitoavustin, kuolleenkulman varoitin, aktiivinen vakionopeudensäädin, "autopilot" itsestään ohjaava avustin - etu- ja takatutkat sekä pysäköintikamera - Uconnect 10.25" mediajärjestelmä - keyless access - kyynernoja jne. Rahoitus voidaan järjestää esim. rahoituskumppani.fi palvelun kautta. Vaihto ehkä mahdollinen, vaihdossa tarjottavat katsotaan tapauskohtaisesti.


Lataus ja toimintamatka

Akun kapasiteetti
42 kWh
Lataustyyppi
Type 2 CSS
Toimintamatka sähköllä
320 km

Tekniset tiedot

Korimalli
Viistoperä
Vetotapa
Etuveto
Väri
Vihreä
Henkilömäärä
4
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (51)

Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Valotunnistin, Avaimeton lukitus, Avaimeton käynnistys, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Kevytmetallivanteet, Pysäköintitutka, LED-ajovalot, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Sähköinen käsijarru, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Pysäköintikamera, Rengaspaineen seuranta, Adaptoituvat ajovalot, Ohjaukseen perustuvat valot, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Törmäyksenesto, Ajokaista-avustin, Mukautuva vakionopeudensäädin, Hätäjarrutehostin, Ajoavustin, Ajonestolaite, RDS Radio, USB A-liitin, Apple Carplay, Android Audio, MirrorLink, Bluetooth, Mobiiliverkko (3G tai 4G), Kosketusnäyttö, Ajotietokone, GPS navigaattori, Ääniohjaus, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Petri

Käyttäjänä

Tammikuu 2016

Sijainti

Vantaa

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin