Fiat Ducato

Fiat Ducato Maxi 2,3 Multijet maxi

Hinta: 7 550 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty24.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2007

Mittarilukema

386 000 km

Moottoritilavuus

-

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

RJG-959

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Fiat Ducato 2.3l Multijet maxi 7-hengen Kevyt Kuorma-auto Katsastettu 20.9.2023->23.9.2024 Tuulilasista korjauskehoitus muuta mainittavaa ei ollut Siisti ja hyväkuntoinen, Ollut tarkalla pidolla huollettu ja pidetty kunnossa, Penkit ehjät/Verhoilut myös kuljettajan istuin ehyt Varusteita mm. Huoltokirja Ilmastointi Sähkölasit+peilit Penkinlämmittimet Multimedia äänentoistojärjestelmä Webasto Keskuslukitus kauko-ohjattava Iso-Fix 2xrenkaat 2xavaimet) Huoltoja: 20.8.23 (Äänenvaimennin, Hammastanko, Käsijarrukengät+vaijeri, Levyt+palat Moottoriöljyt+Suodattimet 20.5.23 (Jakohihna sarja+Vesipumppu, Kansi tehty täydellinen, Ilmastoinnin kompura, Hehkut. Hyvä ja jämäkkä ajaa niin matkaa kuin kaupunki ajoa, Kulutus todella maltillinen yhdistetty 8,4l/100km Voimansiirto täysin ehjä, Vaihteet menevät nöyrästi päälle ja kytkin hyvä Normaalia käytön jälkeä havaittavissa, Ei ruosteinen eikä klommoinen! Tämä on kunnossa ei tarvitse muutakuin kovaa ajoa Iso ja tilava Ducato tämä on monien mahdollisuuksien kampe, Muokkaa juuri sellainen kuin haluat tai menee täysin tälläisenään. Näitä harvemmin tarjolla jatko-hytillisenä. Soittele niin kerron lisää!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
07.2007
Katsastettu
09.2023
Korimalli
Pitkä-malli
Vetotapa
Etuveto
Teho
88 kW / 118 hv
Vääntö
320 Nm
Omamassa
2010 kg
Väri
Hopea
Henkilömäärä
7
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Webasto/Eber, Ilmastointi, Sähköikkunat, Metalliväri, Pysäköintitutka, Isofix-valmius, Keskuslukitus, Pysäköintikamera, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, RDS Radio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku, Huoltokirja

Ilmoittajan tiedot

Veera Seppänen

Käyttäjänä

Syyskuu 2015

Sijainti

Mikkeli

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen kannattavaksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin