Fiat Fiorino

Pakettiauto

Hinta: 10 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty21.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2016

Mittarilukema

9 000 km

Moottoritilavuus

1.3 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

XNT-297

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut
Toimituskulut

200 €


Esittely

Moottori uudelleen rakennettu Virtala PRO formula tiimin toimesta 2023. Moottorin kansi portattu ja oikaistu. Kampiakseli, kiertokaget ja männät tasapainoitettu. Sylinterit porattu 0.5mm ylikokoon ja lohkon pinta oikaistu. Uudet männät, männänvarret, männänrenkaat, laakerit, turbo, hihnat, tiivisteet ym. Suuttimet ja korkeapainepumppu säädetty. Euro 6 moottori. Uudet jarrut. Uudet pyörän laakerit. Pyörän tuennat läpikäyty ja vaihdettu kuluvia osia. Pirteän oloinen remontin jälkeen. Moottoriin vaihdettu öljyt kaksi kertaa koneremontin jälkeen. Moottorilla ajettu sisäänajo matka-ajona noin 9000km. Moottorin rakentajat Nestori ja Kalle Virtala rakentaa myös formula moottoreita. Moottori huomattavasti parempi kuin uusi tehdasmoottori. Ostamalla tämän auton edistät myös Nestorin Formula uraa eteenpäin. Tämä on uniikki kappale moottorin osalta ja toista samallaista ei ole olemassa. Kahden vuoden leima. Rungolla ajettu noin 150000km. Auto päivittäisessä ajossa joten kilometrejä tulee lisää. Myydään seuraavan projektin alta pois.


Tekniset tiedot

Korimalli
Lyhyt-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1300 cm³
Teho
82 kW / 110 hv
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (22)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Start/stop -moottori, Monitoimiohjauspyörä, Kevytmetallivanteet, Vakionopeudensäädin, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, Airbag, Sumuvalot, USB A-liitin, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Viihdenäyttö, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

6 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Kalle Virtala

Käyttäjänä

Helmikuu 2021

Sijainti

Lahti

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin