Fiat Fiorino

Hinta: 7 290 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty22.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2016

Mittarilukema

62 000 km

Moottoritilavuus

1.3 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

-

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Nyt olisi kaupan näppärä juuri leimattu pikkupaku pienillä kilsoilla. Autolla tosiaan ajettu vasta 62tkm eli lähestulkoon vasta sisään ajettu. Autoon tehty hiljattain perus öljynvaihtohuolto, huollon yhteydessä vaihdettu myös etutolppien yläpäänlaakerit molemmin puolin. Hyvällä huoltohistorialla, eikä isompia huoltoja heti edessä. Katsastettu keväällä puhtain paperein. Auto vielä sen verran tuore että sai pitkän 2 vuoden leiman. Näppärällä pieni ruokaisella 1.3 multijet koneella ja pienillä käyttökustannuksilla. Kulutus maltillinen 3,5-4/100km. Automaattivaihteisto toimii niin kuin pitää ja vaihtaa nätisti. Päällisin puolin auto ei ole virheetön, mutta ikäänsä nähden perus siistissä kunnossa toki jotain käytön jälkiä siellä sun täällä. Vasen kylki hipaissut vähän ja siitä syystä pientä klommoa, konepellissä pieni painauma. Muuten maalipinnaltaan siistissä kunnossa. Sisältä myös kaikin puolin ehjä ja siisti. Mukaan 2x rengas-sarja kesä/talvi. Molemmat sarjat peltivantein ja hyvässä kunnossa. Auto ollut aikaisemmin huoltoautona ja ajanut tehtävänsä todella hyvin. Tilava takatila esim työtarvikkeiden kuljetukseen yms. Hyvät varusteet: -Sähkölasit -sähköpeilit -penkinlämmittimet -ilmastointi (toimii) -bluetooth soitin kosketusnäytöllä -peruutustutka -vakionopeudensäädin -tummat takaikkunat -start and stop -2x avaimet -kaukosäätöinen keskuslukitus Soittamalla lisätietoja niin kerron lisää jos jotain jäi kertomatta EI VAIHTOA!!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
09.2016
Katsastettu
03.2024
Korimalli
Lyhyt-malli
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1300 cm³
Teho
60 kW / 80 hv
Vääntö
200 Nm
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
2
Ovien lukumäärä
3

Lisävarusteet (26)

Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Start/stop -moottori, Lähtöavustin, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Pimennetyt ikkunat, Pysäköintitutka, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Paikallaanpitoavustin, Mäkilähtöavustin, Airbag, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Audioliitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

4 l/100km / CO2-päästöt 100 g/km

Ilmoittajan tiedot

Teemu Nyholm

Käyttäjänä

Huhtikuu 2017

Sijainti

Espoo

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin