Ford C-Max

1.8 Flexifuel Manual, 125hp, 2010

Hinta: 3 600 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty14.4.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2010

Mittarilukema

294 000 km

Moottoritilavuus

1.8 l

Käyttövoima

E85 / Flexifuel

Vaihteisto

Manuaali

Rekisterinumero

AXY-406

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

Tästä tehtaan FlexFuel versio nyt edullisesti. Tällä voi ajaa tavallisella E10 bensiinillä taikka edullisella ja ekologisella E85/RE85 bioetanolilla. Mainittavia herkkuja autossa on: - Hieno panorama katto - Vakionopeuden säädin - Automaatti ilmastointi. Ilmastointi viilentää ja on huollettu hyvin. - Sisäpistoke ja lämppäri - Isofix Talvirenkaat melko uudet hankittu 2021. Kesärenkaissa myös vielä hyvin pintaa jäljellä. Alla vielä talvirenkaat. Kesäkenkaissa tuuman isommat alumiinivanteet. Etulasi vaihdettu 2022. Auton tilat ovat monikäyttöiset. Tästä autosta saa takapenkkejä käännettyä täysin suoraksi taikka nostettua pystyyn. Käyttötarkoituksia normaalin käytön lisäksi mm. pieni pakettiauto (korkeutta tavaroille on reilusti). Keskimmäistä penkkiä kaatamalla kyytiin mahtuu helposti isommat tavarat matkustajien lisäksi. Kuten esimerkiksi itsellä 3x lumilaudat. Takakontissa myös pistoke, jos haluaa vaikka jääkaappia pitää. Mahdollisesti tähän malliin mahtuisi myös kolme lastenistuinta vierekkäin (meillä ei ollut, mutta kuulin tutulta).


Tekniset tiedot

Korimalli
Tila-auto
Vetotapa
Etuveto
Moottorin tilavuus
1798 cm³
Teho
92 kW / 123 hv
Vääntö
150 Nm
Kiihtyvyys (0-100)
10.8 s
Huippunopeus
195 km/h
Vetomassa jarruin
1200 kg
Vetomassa jarruitta
690 kg
Väri
Valkoinen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (27)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Lämmitetyt istuimet, Sähköiset sivupeilit, Lämmitetty takalasi, Monitoimiohjauspyörä, Sadetunnistin, Sähköikkunat, Metalliväri, Kattoikkuna, Hiihtoluukku, Kevytmetallivanteet, Isofix-valmius, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Luistonesto, ABS -jarrut, Airbag, Hätäjarrutehostin, Ajonestolaite, Ajotietokone, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Huoltokirja


Kulutus ja päästöt

7.2 l/100km / CO2-päästöt 171 g/km

Ilmoittajan tiedot

Hannes Pettersson

Käyttäjänä

Huhtikuu 2015

Sijainti

Jyväskylä

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Kyllästyttääkö auton myynti? Me teemme sen helpoksi!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin