Ford Explorer

4.0 V6 OHV 4WD Automatic, 162hp, 1993

Hinta: 3 500 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.5.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

1993

Mittarilukema

319 900 km

Moottoritilavuus

4.0 l

Käyttövoima

Bensiini

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

JEE-63

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

Esittely

Tiedätkö sen tunteen, kun löydät jotain todella harvinaista? JEE! Tämä Explorer-malli (ja sen rekisterikilpi) on Suomessa yhtä harvinainen kuin aarre aavikolla! First-generation Explorerista löytyy vähemmän tehdasvikoja ja hajoavia osia verrattuna uudempiin malleihin, mikä tekee siitä yhä halutun ja luotettavan valinnan. Yleiskunto on hyvä, vaikka ulkokuori ja sisusta ovatkin jo ikääntyvälle yksilölle tyypilliset pienine kosmeettisine kolhuineen, vekkeineen ja korroosioineen. Melkein uudet kesärenkaat (2022) ja hyvät talvirenkaat. Mukaan tulee myös vaihtoehtoiset kesärenkaat alumiinivanteilla. Perusremppaa on tehty mm. ruostevaurioiden, jarrujen, sähköjen ja alustan osalta sekä vähän isommat korjaukset nelivedon/napalukkojen ja automaattivaihteiston alipainesäätimen osalta. Huollot on nykyisellä omistajalla teetetty säännöllisesti. Voin omasta kokemuksestani vakuuttaa, että tämä tymäkkä neliveto vie sinut ketterästi seikkailuihin niin metsään kuin maanteillekin, ja toimii moitteettomasti myös oivallisena työjuhtana. Itse rakastan tässä yksilössä sitä ominaisuutta, että kun takapenkit kääntää, muuttuu ajoneuvo hetkessä vaikkapa mukavaksi makuutilaksi tai pikkupakun veroiseksi tavaratilaksi. Tule katsomaan, koeaja ja tarjoa!


Tekniset tiedot

Käyttöönotto
09.1993
Katsastettu
04.2024
Korimalli
Maasturi
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
3958 cm³
Teho
119 kW / 160 hv
Vääntö
305 Nm
Vetomassa jarruitta
680 kg
Väri
Sininen
Henkilömäärä
5
Ovien lukumäärä
5

Lisävarusteet (12)

Sähköiset sivupeilit, Sähköiset istuimet, Sähköikkunat, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, ABS -jarrut, USB A-liitin, Bluetooth, CD-soitin, Radio, Kahdet renkaat, Vetokoukku


Kulutus ja päästöt

15 l/100km

Ilmoittajan tiedot

Jenni

Käyttäjänä

Toukokuu 2015

Sijainti

Nokia

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin