Ford F350

V8 6.0 TD PowerStroke XLT Super duty 4x4 3+3hlö

Hinta: 21 980 €
Myy nykyinen autosi

Myydään

Ilmoitus jätetty3.6.2024

Sijainti

Perustiedot

Vuosimalli

2003

Mittarilukema

144 000 km

Moottoritilavuus

0.0 l

Käyttövoima

Diesel

Vaihteisto

Automaatti

Rekisterinumero

RRK-354

Ajoneuvovero

-

Polttoainekulut

-


Esittely

V8 6.0 Turbodiesel PowerStroke XLT Super duty 4x4 * 3+3hlö * K-A * Nyt on meinaan sitten astetta äijempi laite tarjolla. Tämän kun höräyttää käyntiin niin rupeaa Ford viheltämään siihen malliin että on kylänmiehet ihmeissään* JUURI KATSASTETTU 28.6.2024 ! ! Ajoneuvoverot vain n,90/vuosi! *Ei jää kiinni korkeudesta, pituudesta eikä siisteydestä. *Tätä ei ole Ad-Blue eikä Dpf ahdistamassa, naftaa tankkiin ja lappu lattiaan. *Fordilla ajettu todella vähän: 144 tml eli noin 231tkm! *Juuri huollettu *Kone Ja laatikko pelaa kuin junan vessa. *Kevyt kuorma-auto ( ei nopeudenrajoitinta ) *Autosta poistettu EGR-venttiilijärjestelmä ( pysyy kone puhtaampana ja toimii jatkossakin) -Auto teipattu yli Iristekin violetilla teipillä ( pinnalla olevat harmaat sponssitarrat irrotettavissa erikseen), teipin alta ehjä hopea -Runko ja alusta ruosteeton ja massattu. -Vahvistettu vaihdelaatikko -Autossa RoughCountryn 6" uusi korotus sarja ( 3900 ). Mahtuu kaariin 40" kiekot. -Uusi ICM asennettu 2022 (1025) -Ja mikä harvinaista, autossa ehjä, siisti ja hajuton sisusta! - Rahoitus 0 käsirahalla, alk 309,88/kk *Tähän ajoneuvoon on tarjolla osamaksurahoitus 0 käsirahalla, alk 309,88/kk (edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen).* Kysy lisää myyjiltä! *Vaihdossa voit tarjota yhtä tai useampaa ajoneuvoa (autojen lisäksi voit tarjota vaihdossa myös mitä tahansa muitakin ajoneuvoja)* *Voimme myös noutaa sinut lähimmältä juna- tai linja-autoasemalta tai toimittaa auton suoraan koti ovellesi!* Kysy lisätietoja myyjiltämme.* *Tarkista myyjältä tietojen ja varusteiden oikeellisuus ennen kaupan tekoa.* Ota yhteyttä rohkeasti ja tarjotakkin saa 040 417 0007, Myös Whatsapp (24/7)


Tekniset tiedot

Korimalli
Avolava
Vetotapa
Neliveto
Moottorin tilavuus
6 cm³
Väri
Sininen
Henkilömäärä
6
Ovien lukumäärä
4

Lisävarusteet (26)

Lohkolämmitin, Sisätilapistoke, Ilmastointi, Vyöhykeilmastointi, Virtalähde 230V, Sähköiset sivupeilit, Sähköiset istuimet, Monitoimiohjauspyörä, Sähköikkunat, Metalliväri, Kevytmetallivanteet, Xenon-ajovalot, Vakionopeudensäädin, Keskuslukitus, Ohjaustehostin, Airbag, Hätäjarrutehostin, USB A-liitin, Android Audio, Bluetooth, Kosketusnäyttö, Ajotietokone, Ääniohjaus, Audioliitin, Radio, Vetokoukku

Ilmoittajan tiedot

joel

Käyttäjänä

Maaliskuu 2021

Sijainti

Jyväskylä

Henkilöllisyys

Tunnistettu

Suojattu reCAPTCHA-palvelun avulla. Tietosuoja - Ehdot

Autovex

Helpoin tapa myydä auto parhaaseen hintaan!

AutoVexin avulla tavoitat yhdellä kerralla kaikki suurimmat autoliikeketjut, sekä sadat keskisuuret ja pienet autoliikkeet ympäri maan. Ilmaiseksi!

Siirry AutoVexiin